FCSB, performanta, dar fara sprijin! Atmosfera dezolanta in Ghencea, la primul meci oficial din 2015: FOTO

Efectele pierderii marcii se simt in Ghencea. Cu o noua emblema si cu un nou nume, campioana Romaniei a avut parte de una dintre cele mai mici asistente din ultimii ani la meciul cu Astra.

Steaua a trecut in aceasta iarna prin schimbari majore, atat din punct de vedere al identitatii juridice, cat si al lotului. Campioana Romaniei a pierdut marca si a inregistrat la OSIM o noua emblema, lucru care i-a facut pe multi dintre fani sa anunte ca vor boicota partidele din retur.

Nemultumiti ca patronul Gigi Becali nu a dorit sa continue negocierile cu CSA-ul si sa ii convinga pe generali sa ii imprumute macar marca, suporterii au mers in numar foarte mic la partida cu Astra.

Echipa din Ghencea a facut un meci foarte bun in fata Astrei, echipa care anul trecut i-a "furat" Cupa si Supercupa, insa totul s-a desfasurat intr-o atmosfera dezolanta.

Cu peluzele goale, stadionul Ghencea a fost populat de mai putin de 1.000 de suporteri la tribune, meciul din semifinalele Cupei Ligii inregistrand una dintre cele mai mici audiente din ultimii ani, dupa partida disputata in 2009 in fata lui Twente (200 de spectatori au asistat atunci).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies