EXCLUSIV | Ce planuri are Valerii Moraru pentru renasterea Rapidului! Giulestenii pierd o echipa intreaga, dar aduc alta

EXCLUSIV | Ce planuri are Valerii Moraru pentru renasterea Rapidului! Giulestenii pierd o echipa intreaga, dar aduc alta

Retrogradati in liga secunda, in ciuda unui parcurs bun facut in retur de Sapunaru, Niculae & Co, rapidistii au in fata un nou sezon greu. Aflati in "Purgatoriul" insolventei, acestia incearca sa formeze din nou o echipa capabila sa promoveze.

Chiar daca nu au reusit sa se salveze, giulestenii continua sa creada in clubul lor. Rapidul e in continuare in insolventa, iar retrogradarea poate complica serios lucrurile, avand in vedere ca banii din drepturile TV reprezentau o pondere serioasa a bugetului.

Cu toate acestea, patronul Valerii Moraru spune ca nu are de gand sa abandoneze echipa. Ba din contra, Moraru are planuri mari pentru Rapid si spune ca vrea sa formeze o echipa sanatoasa, fara datorii si cu jucatori tineri si talentati.

Valerii Moraru a vorbit intr-un interviu acordat Sport ProTV si www.sport.ro despre planurile pentru noul sezon, acesta dezvaluind ca se afla deja in negocieri cu 12 fotbalisti.

"Suntem in negocieri cu 12 jucatori in acest moment, dar nu ne grabim. Mai avem timp si vrem sa aducem cei mai buni si potriviti fotbalisti pentru Rapid.

Eu, de la sosirea in Giulesti, am investit peste 2 milioane de euro doar din banii mei, pe langa banii din drepturile TV, si am incredere ca echipa va reveni unde ii este locul.

Din echipa de anul trecut, in acest moment cred ca vor ramane circa 12 jucatori. Draghia este liber sa plece, am ajuns la un acord in acest sens, si discutam deja cu alti doi portari", a dezvaluit Moraru pentru Sport Pro TV si www.sport.ro

De asemenea, Valerii Moraru a vorbit despre implicarea sa la Zimbru Chisinau, acesta spunand; "Nu e adevarat, nu am cumparat Zimbru. Este doar un contract de colaborare si nu stiu daca Rui Miguel va pleca acolo", a mai declarat omul de afaceri moldovean.

In fine, Moraru a dezvaluit ca vrea sa aduca mai multi juniori. In acest sens, rapidistii au organizat si un trial, fiind interesati de 7-8 tineri fotbalisti.

"Vrem 7-8 juniori in echipa, am facut deja un trial si vom cauta in continuare talente", a mai spus Moraru.

www.sport.ro a mai aflat insa ca doi dintre tinerii de perspectiva ai Rapidului, Madalin Martin si Nicolae Vasile, sunt pe picior de plecare. Martin ar urma sa semneze luni rezilierea contractului, in timp ce Vasile asteapta oferte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies