Dumitru Dragomir Darius Olaru Fotbal intern

"Este peste toți, cel mai bun din România". Dumitru Dragomir a numit cel mai în formă fotbalist al momentului

După aproape zece etape disputate în actualul sezon din Superliga României, Dumitru Dragomir a făcut o analiză a jucătorilor în formă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 17:59
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 18:12

FCSB este lider, însă CFR Cluj o poate egala la puncte dacă se impune în meciul restant, pe locul trei aflându-se Universitatea Craiova. 

Remarcații lui Dumitru Dragomir

Fostul președinte de la LPF a făcut o analiză a celor mai în formă fotbaliști români ai momentului, iar Florinel Coman și Alex Mitriță nu se află pe această listă.

"Nicidecum Florinel, e jucător bun, fără moral de competiție mare. Nu va fi vândut pe 10 milioane. Trei milioane aș da pe el, dar mai sunt 3-4 mai buni ca el la FCSB.

Olaru este peste toți, eu zic că e cam cel mai bun din România. El și vârful de atac de la CFR Cluj, de Bîrligea zic. Ei doi și mai spun și despre Octavian Popescu.

La Craiova e un jucător, care nu e titular, dar e de echipă națională, după mine. Căpățînă e unul dintre marii jucători ai acestei țări, dar nu-l vede nimeni. Și Bancu e foarte bun! Olaru, pe primul loc, Bancu e pe locul doi și Tavi Popescu e pe locul trei", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik

Dumitru Dragomir, despre favorita la titlu

Fostul președintre al LPF este de părere că FCSB și CFR Cluj sunt principalele favorite pentru câștigarea campionatului, însă nu le scoate din ecuație nici pe Rapid sau Universitatea Cluj. 

"CFR Cluj și FCSB par să fie forță acum pentru titlu. Chiar dacă Varga zice ca nu vrea campionatul că a schimbat echipa, rămâne în cursa pentru titlu cu Gigi Becali.

Dar cred ca Rapidul și Craiova vor fi tot acolo. Cine a băgat bani, va lupta la titlu. Dar nivelul e slab. Uitați-vă la națională, cu cine ne batem. Ne ia amețeala. Dacă nici pe ăștia nu îi batem, atunci pe cine?", a spus Dumitru Dragomir, potrivit iAMSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!