Andrei Ivan Universitatea Craiova Universitatea Craiova - FC Voluntari Superliga

Andrei Ivan, supărat după Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1: ”Nu ne-au surprins cu nimic, au jucat doar pasă lungă”

Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan a revenit după accidentare și a adus un punct pentru echipa sa în meciul cu FC Voluntari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 23:15

Atacantul a revenit după o accidentare care l-a costat prezența la echipa națională și se gândește acum la următoarele meciuri de la echipa de club. Ivan a vorbit și despre Cupa României, pe care Universitatea vrea s-o câștige în acest sezon.

„Un pas greșit pentru noi, trebuia să ne impunem astăzi, am început puțin lenți în repriza a doua. S-a văzut, ne-a costat. Nu ne-au surprins cu nimic, au jucat doar pasă lungă. Faza aceea ne-a costat două puncte. 

Am avut o ruptură pe un mușchi pe care nu-l solicitam foarte mult la antrenamente, mi-am revenit în doar nouă zile. Când joc sub tricolor e o mândrie pentru mine. Mai este mult până atunci, vom vedea evoluțiile mele, sper să fiu din nou la echipa națională.

Trebuie să trecem, Cupa este importantă pentru noi. Am câștigat-o de două ori și sper s-o câștigăm”, a spus Andrei Ivan.

În urma acestui rezultat de egalitate, Universitatea Craiova urcă pe locul cinci în Liga 1, la un punct distanță de Petrolul, în timp ce FC Voluntari a ajuns pe locul zece, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

În următoarea rundă, ilfovenii vor juca pe teren propriu cu CS Mioveni, iar Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul lui FC Argeș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies