Marcel Ciolacu FCSB psd Fotbal intern

E „bomba” momentului în sport! Ciolacu: „Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă în Ghencea la meciurile FCSB-ului”

Marcel Ciolacu a dezvăluit că va lua toate măsurile ca în viitorul apropiat FCSB să poată disputa meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 12:47
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 12:54

Ciolacu, președintele PSD, consideră imposibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea o „anomalie” și anunță că va face tot ce-i va sta în putință ca lucrurile să intre pe un făgaș normal.

„Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Prosport.

FCSB dispută în momentul de față meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies