Conference League

Basarab Panduru, cea mai dură reacție după înfrângerea CFR-ului din Conference League

CFR Cluj a fost învinsă joi seara, în Gruia, de AZ Alkmaar, scor 0-1, într-un meci din etapa a treia a grupelor Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 10:27
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 10:33

Meciul elevilor lui Dan Petrescu, transmis în direct pe Pro X și VOYO.ro, i-a suprins pe mulți dintre foștii mari fotbaliști români din cauza evoluției submediocre din ambele reprize. Mai mulți jucători ai campioanei au avut prestații neconcludente joi seara. 

Basarab Panduru, fost coordonator de joc la Steaua și Benfica Lisabona, n-a menajat pe nimeni. A atras atenția degringoladei din teren și a evidențiat faptul că nici Dan Petrescu nu-și mai poate impune ideile. Panduru și Petrescu au fost colegi în lotul primei reprezentative la Campionatul Mondial din 1994.

Basarab Panduru: "Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu ştiu dacă îl ştie sau dacă îi convine"

”Dacă vorbim despre CFR, nu ar trebui să vorbim despre meciul din seara asta (n.r.: joi seara). În prima repriză s-a văzut o diferenţă ca de la cer la pământ. Posesie 70%, ocazii, joc controlat de Alkmaar. A fost o diferenţă foarte mare, nu mă aşteptam. Era clar că venea în formă AZ, dar şi aşa nu mă aşteptam la diferenţa asta.

A jucat CFR cu echipe cu o valoarea dublă faţă de ea, Young Boys şi AZ. S-a văzut o mare diferenţă. Noi când jucăm cu o echipă care valorează de două ori mai puţin, nu se vede diferenţa asta. Nu de meciul ăsta ar trebui să ne luăm. Uitându- te la jucători, vezi că şi ei sunt în scădere de formă.

Bordeianu nu mai e la fel ca în sezonul trecut. Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu ştiu dacă îl ştie sau dacă îi convine. Am impresia că sunt mai mulţi tehnicieni în teren, nu mai are cine să recupereze mingea, în prima repriză nu au ştiut unde e mingea. Cred că Alkmaar s-a mulţumit cu scorul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

În celălalt meci al grupei, FK Jablonec a încheiat la egalitate cu Randers FC, 2-2. AZ este lider, cu 7 puncte, urmată de Jablonec, 4 puncte, Randers, 3 puncte, CFR Cluj, 1 punct. Pe 4 noiembrie, CFR va juca în deplasare cu AZ Alkmaar.

Modifică setările cookies