Liga 1

Scandal uriaș la FCU Craiova! Fotbaliștii străini excluși din lot caută să își recupereze banii

FCU Craiova a schimbat trei antrenori în acest sezon.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 20:16

Rezultatele proaste înregistrate de Adrian Mutu și Flavius Stoican au făcut ca echipa să revină pe mâinile lui Eugen Trică. Totuși, mai mulți jucători străini, ale căror prestații nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, au fost excluși din lot.

Armin Gremsl, Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko și Pedro Machado nu se mai antrenează cu echipa din septembrie, așa cum a decis atunci Adrian Mutu. Cei patru vor pleca de la Craiova în iarnă, dar nu vor accepta să nu își primească salariile.

Astfel, conform GSP, aceștia sunt gata să reclame clubul la FIFA, în încercarea de a își primi toți banii din contract. Dintre cei patru, doar Hugo Vieira a jucat mult, mai exact 11 partide.

După ultimul meci, remiza cu Dinamo, Eugen Trică și-a vărsat nervii pe jucătorii săi, fiind de părere că nu au avut o atitudine corectă.

„Cert este faptul că ăsta nu este fotbalul pe care îl doresc eu la Craiova. Unii jucători cred că dacă au dat doar o jumătate de pasă de gol sunt mari jucători. Dacă nu se apucă să joace fotbal o să plece ei înaintea mea. Avioanele îi aşteaptă să plece de unde sunt ei. Torje joacă la vârsta mea şi ai mei… Torje merge cu mingea la picior 40 de metri, nu e posibil!

Sunt foarte dezamăgit şi de străini şi de români. De mâine pleacă cine nu respectă. Ondaan merge pe teren, Sidibe se crede cel mai bun jucător din România. Sidibe are un gol şi jumătate, Ondaan o jumătate de gol. Dacă nu joacă fotbal, zboară. Eu am alte aşteptări şi nu numai eu! Nu se mai joacă fotbal aşa. Torje joacă, asta trebuie să facă şi jucătorii mei.

Opresc 14 în lot şi merg cu ei, nu contează! Nu am văzut încă nicio reacţie din partea lor. La antrenamente trebuie să dai 100% şi la meciuri dublu, 200%. Unii nu au dat nici 30%, atunci du-te la tine în ţară. Pe mine nu mă păcăleşti. Am jucat şi eu fotbal şi dădeam 100% pe teren! Aşa gândesc eu.

La mine nu se bagă nimeni… nu se bagă nimeni peste mine. Eu răspund de rezultate. La mine, ca jucător, dacă nu faci lucrul ăsta, pleci! Să aducem alţii care se implică şi joacă, e simplu! Luăm jucători care se implică. La Craiova se joacă fotbal şi suporterii sunt învăţaţi cu un joc frumos. Nu să vii la Dinamo şi să te faci de râs”, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies