„Poate unii dintre noi nu au valoare să fie la Universitatea Craiova” Dan Nistor, drastic după înfrângerea cu FCSB 

Dan Nistor Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 22:48
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 22:54

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FCSB, 2-3, din etapa a 17-a a Ligii 1.

FCSB a întâlnit-o pe Universitatea Craiova în etapa a 17-a a Ligii 1, iar vicecampioana României a izbutit să câștige în prelungiri, 3-2, grație reușitei lui Cordea din minutul 90+3. 

Universitatea Craiova a ratat mai multe ocazii de a prelua conducerea și a trebuit să se mulțumească doar cu cele două goluri ale lui Ivan, din penalty, și Cîmpanu. Iar acest lucru a fost semnalat și de Dan Nistor, care a precizat că oltenii s-au relaxat prea repede. 

Dan Nistor: „Trebuie să fim mai concentrați, să nu visăm la sutele de milioane de euro!”

Nu imi vine sa cred ca am pierdut acest meci, pacat de repriza a doua. Ne doream foarte mult să câștigăm, venisem după o perioadă lungă fără spectatori. Doream să le dedicăm lor această victorie, dar ratăm foarte ușor. 

Primele două goluie le-am făcut noi cadou. Au avut acea execuție în minutul 92. A fost periculoasă bara lui Oaidă? Sincer, nu am văzut bine. Nu fac nicio glumă. 

Trebuie să ne gândim la calificarea în playoff. Acum, avem o distanță destul de mare de primele două locuri, în fotbal se poate întâmpla orice. 

Nu știu de ce ne relaxăm, trebuie să fii concentrat 100%. Poate unii dintre noi nu au valoare să fie la acest club. Se va trage linie în iarnă, așa nu putem să continuăm. Sunt convins că patronul este dezamăgit, antrenorul nu are nicio vină, el ne aratăm cum să ducem mingea acolo, nu poate să o bage el în poartă. Noi trebuie să fim mai concentrați, mai uniți, nu să visăm la sute de milioane de euro”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului. 

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la 5 puncte de CFR, clujenii având un meci mai puțin, în timp ce Universitatea Craiova s-a îndepărtat la 14 puncte de ldierul Ligii 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!