Dinamo cere oficial Federației să ia măsuri în cazul lui Vali Lazăr: "Toleranță zero! Un comportament incalificabil"

Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:25
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:24

Dinamo a emis un comunicat în care a condamnat gesturile fără precedent ale lui Vali Lazăr de la meciul amical cu CS Păulești (0-0). 

În timpul primei reprize a meciului amical de la Buftea, disputat sâmbătă, Vali Lazăr, acum jucător la CS Păulești, a scos de la jambiere două perechi de chiloți de damă și le-a aruncat către banca lui Dinamo: "Să i le dați lui Mister în cantonament", a spus Lazăr.

Dinamo cere oficial Federației să ia măsuri în cazul lui Vali Lazăr

Lazăr a avut un discurs dur la adresa lui Ovidiu Burcă și la interviul de după meci, nemulțumit fiind de modul în care ar fi fost îndepărtat de la Dinamo, în luna noiembrie a anului trecut.

La două zile după meciul de la Buftea, Dinamo cere Federației Române de Fotbal să ia măsuri împotriva lui Vali Lazăr și să arate toleranță zero pentru un astfel de comportament.

"Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele: 

Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. 

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente. 

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul", a transmis Dinamo.

  • CS Păulești a anunțat deja primele măsuri luate împotriva lui Vali Lazăr: reținerea salariului pe trei luni și reziliera contractului de antrenor pe care îl avea la echipa de juniori a clubului. DETALII AICI.

VIDEO Vali Lazăr: "Burcă și-a luat fustița și a plecat. Are impresia că e Dumnezeu pe pământ"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!