VIDEO EXCLUSIV Dieta lui Sânmărtean. "Magicianul": "Nu îmi iau nici de la gură"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 16:21
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 16:32

Lucian Sânmărtean, retras din fotbal în urmă cu patru ani, a strâns 21 de selecții la prima reprezentativă.

Lucian Sânmărtean (42 de ani) a oferit un interviu extrem de interesant pentru Pro TV și Pro Arena. 

Bistrițeanul, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români de după 1989, reușește să-și întrețină zi de zi pasiunea pentru mișcare. E atent la ce mănâncă și nu se ține fit și datorită alergării.

Dieta lui Sânmărtean

Soția sa, Maria Rus, a făcut parte din ștafeta României de 4 x 400 m, finalistă la Jocurile Olimpice de la Atena. Echipa tricoloră era una de vis, iar Maria forma un cvartet de redută în atletismul mondial și european, alături de Ionela Tîrlea, Angela Moroșanu și Alina Râpanu. 

În interviul acordat jurnalistului Cristi Pintea, Lucian Sânmărtean a vorbit despre dieta sa, una care presupune atenție la alimentație, dar și foarte mult sport. "Încerc să mănânc mai puțin, mai echilibrat. Nu mănanc foarte mult, nu îmi iau nici de la gură. Nu fac cure, nu mănânc foarte multe salate, dar încerc să mănânc foarte puțin. Chiar dacă mănânc un mic, nu o să fie patru mici, dacă beau o bere, nu o să fie patru beri", a spus Sânmărtean, pentru Pro TV și Pro Arena. 

"Urmez și un antrenament de abdomene, de spate în fiecare zi. Nu e lăsată zi de la Dumnezeu să nu mă antrenez", s-a mai confesat Lucian Sânmărtean, fost mijlocaș la Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, FC Utrecht, FC Vaslui și FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!