VIDEO EXCLUSIV „Am crescut în pădure!” Poveste genială a lui Cătălin Moroșanu: „Plângeam când fugea vaca și nu o mai găseam!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 15:25
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 15:26

Cătălin Moroșanu (37 ani) a fost invitatul special de la „Interviul de 10” și a povestit lucruri inedite din copilăria sa.

Luptătorul care a participat în sezonul trecut la Survivor România a vorbit pentru „Interviul de 10”, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, iar acolo a făcut dezvăluiri inedite din copilăria sa. Cătălin Moroșanu s-a întors în trecut, povestind cum a crescut el într-un canton silvic, în pădure, alături de fratele său. 

Cătălin Moroșanu: „Plângeam când fugea vaca și nu o mai găseam!” 

Mai mult, luptătorul consideră că faptul că a crescut într-un mediu atât de natural i-a oferit o altă forță, „sănătoasă”. 

„Am crescut într-un canton silvic în pădure, mereu mi-am dorit să interacționez cu alți copii, dar nu aveam cum pentru că eram oarecum izolat de satul unde stăteam eu. O luam și eu prin pădure, prin copaci, prin iaz. Faptul că am crescut acolo mi-a dat o forță, de aia sănătoasă, românească. 

Mâncam caș de oi, carne din aia de la țară, sănătoasă. Am stat izolat, eu cu fratele meu în pădure și m-am bucurat de natură. Și natura mi-a dat o forță incredibilă să pot să duc greul în sport. 

Tata mă punea să rânesc în grajd balega de la vacă și de la oi și ce mai aveam de făcut pe acolo. Pășteam vaca în pădure, pășteam oile în pădure, la modul cel mai serios vorbesc. Și cu vaca, o lua la fugă prin pădure și nu o mai găseam și nu știam unde e vaca, plângeam. Că dacă mă duceam acasă și nu veneam cu vaca îmi dădeau mama și tata o bătaie de nu mai știam de mine”, a declarat Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu s-a născut în comuna Cotnari, din Iași, pe 30 iunie 1984. În cariera de kickboxer a jucat 60 de meciuri, având 48 de victorii, dintre care 28 prin knockout și 12 înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!