"Da, tată! Am ajuns cel mai bun!" Mesajul tulburător scris de Lucian Sânmărtean, la moartea tatălui său

Lucian Sanmartean Fotbal intern "Da, tată! Am ajuns cel mai bun!" Mesajul tulburător scris de Lucian Sânmărtean, la moartea tatălui său
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:18
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:41

Clipe grele pentru Lucian Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean trece prin momente dificile. Fostul internațional a aflat astăzi că tatăl său a murit, după o boală incurabilă. Anunțul a fost făcut de fostul component al naționalei, pe rețelele de socializare.

„Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite acum când ființa cea mai dragă mie a plecat pentru totdeauna dintre noi. De azi înainte îl voi căuta doar în inima mea, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. 

A fost punctul meu de sprijin în momentele grele ale vieții mele, a fost omul care a crezut necondiționat în potențialul meu și deși nimeni nu-i mai dădea nici o șansă să trăiască, fiind grav bolnav, s-a „încăpățânat” să trăiască pentru a-și vedea visul împlinit: „Lucian trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist!”.

Da, tată, am ajuns cel mai bun și m-am bucurat enorm că nu te-am dezamăgit. Cuvintele sunt de prisos, ele se rezumă doar la tristețe și durere, si numai Dumnezeu ne poate ajuta să înțelegem că drumul tău s-a oprit aici. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a scris Sânmărtean pe pagina sa de Facebook.

Din 2018, Sanmărtean s-a retras din cariera de jucător. Al Taawoun, Petrolul, Pandurii, Ittigad, FCSB, Vaslui, Gloria Bistrița, FC Utrecht și Panathinaikos sunt echipele din cariera fotbalistului cu 21 de selecții în națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!