Dialog INCREDIBIL intre Talpan si omul care l-a agresat: "Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa! Tineam foarte mult la ea!" VIDEO

Dialog INCREDIBIL intre Talpan si omul care l-a agresat: "Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa! Tineam foarte mult la ea!" VIDEO

Marti 04 Septembrie 2018, 10:31

Florin Talpan apare intr-o inregistrare cu angajatul CSA Steaua pe care l-a reclamat pentru agresiune. 

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Razboiul intern de la CSA Steaua continua. Florin Talpan a depus plangere pentru ca a fost agresat de un coleg din cadrul clubului, Ducu Petre. Site-ul Steaua Libera publica acum si o inregistrare a unei discutii telefonice intre cei doi, in care Ducu Petre isi recunostea gestul si a incercat sa-l impace pe Talpan. Ducu Petre este managerul sectiilor de sporturi individuale la CSA Steaua.

Discutia dintre cei doi este halucinanta:
Florin Talpan: Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa si tineam foarte mult la ea.
Ducu Petre: Daca tu tineai la ea, imi spui modelul si-ti iau. Eu voiam sa-ti fac o alta propunere...daca treci cinci minute pe la mine sa vorbim, iti raman recunoscator.

Discutia il afecteaza direct pe seful CSA, colonelul Petrea, cel care l-a acuzat pe Florin Talpan ca minte in legatura cu acest incident. Din discutie reiese ca Petrea era prezent in momentul incidentului.

Florin Talpan: Sunt foarte suparat ca s-a ajuns asa. Chiar rad unii oameni din club de mine. Ce naiba.. Iar colonelul Petrea se comporta tot urat cu mine. Nu mi se pare normal.


Ducu Petre: Eu zic ca daca noi doi stam de vorba ajungem la un numitor comun. Nu ma intereseaza Petrea sau alti colonei.

Florin Talpan: A venit ca e implicata Roxana, ca s-a dus, a vorbit... In fine, pe mine nu ma intereseaza. Chiar m-a deranjat pentru ca era o camasa primita de la o persoana de suflet, am purtat-o o singura data, iar acum e rupta.

 

Sursa audio: Steaua LiberaVIDEO PROTVPLUS.RO

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldura în următorii ani
BRAT