Dialog INCREDIBIL intre Talpan si omul care l-a agresat: "Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa! Tineam foarte mult la ea!" VIDEO

Dialog INCREDIBIL intre Talpan si omul care l-a agresat: "Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa! Tineam foarte mult la ea!" VIDEO

Florin Talpan apare intr-o inregistrare cu angajatul CSA Steaua pe care l-a reclamat pentru agresiune. 

Razboiul intern de la CSA Steaua continua. Florin Talpan a depus plangere pentru ca a fost agresat de un coleg din cadrul clubului, Ducu Petre. Site-ul Steaua Libera publica acum si o inregistrare a unei discutii telefonice intre cei doi, in care Ducu Petre isi recunostea gestul si a incercat sa-l impace pe Talpan. Ducu Petre este managerul sectiilor de sporturi individuale la CSA Steaua.

Discutia dintre cei doi este halucinanta:
Florin Talpan: Rade lumea de mine ca mi-ai rupt camasa si tineam foarte mult la ea.
Ducu Petre: Daca tu tineai la ea, imi spui modelul si-ti iau. Eu voiam sa-ti fac o alta propunere...daca treci cinci minute pe la mine sa vorbim, iti raman recunoscator.

Discutia il afecteaza direct pe seful CSA, colonelul Petrea, cel care l-a acuzat pe Florin Talpan ca minte in legatura cu acest incident. Din discutie reiese ca Petrea era prezent in momentul incidentului.

Florin Talpan: Sunt foarte suparat ca s-a ajuns asa. Chiar rad unii oameni din club de mine. Ce naiba.. Iar colonelul Petrea se comporta tot urat cu mine. Nu mi se pare normal.


Ducu Petre: Eu zic ca daca noi doi stam de vorba ajungem la un numitor comun. Nu ma intereseaza Petrea sau alti colonei.

Florin Talpan: A venit ca e implicata Roxana, ca s-a dus, a vorbit... In fine, pe mine nu ma intereseaza. Chiar m-a deranjat pentru ca era o camasa primita de la o persoana de suflet, am purtat-o o singura data, iar acum e rupta.

 

Sursa audio: Steaua Libera

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!VIDEO PROTVPLUS.RO

Simona Halep a prezentat românilor trofeul Wimbledon. Filmul finalei istorice și ceremonia de pe Arena Națională
BRAT