Talpan nu se lasa! Un nou proces intentat de juristul Armatei: cere despagubiri de 300.000 euro + 300 lei

Talpan nu se lasa! Un nou proces intentat de juristul Armatei: cere despagubiri de 300.000 euro + 300 lei

Juristul Talpan declara zilele trecute ca a fost agresat fizic de Ducu Petre, managerul sectiilor de sporturi individuale ale clubului Steaua.

Ducu Petre spune ca nu a dorit sa-l agreseze pe Talpan si doar sa-l opreasca pentru a discuta pe seama unei probleme mai vechi.

"S-a facut si o ancheta disciplinara in care am spus ca nu am avut nicio intentie sa-l atac fizic. Am vrut doar sa-l opresc, sa clarificam o problema de serviciu, pe care o amana nejustificat, dar nu era una personala a mea, ci una a clubulu", a declarat Ducu Petre pentru ProSport.

Ducu Petre este de parere ca Talpan exagereaza doar ca sa iasa in evidenta, iar Talpan raspunde actionand in instanta. Il cheama pe Ducu Petre la Tribunalul Militar.

"Si eu as putea face asta, dar consider ca interesul clubului e mai presus. Eu, oriunde am lucrat mi-am facut datoria, am un palmares destul de bogat", a declarat Ducu Petre.

DE LA CE A PORNIT TOTUL

Ducu Petre povesteste ca totul a pornit dupa ce i-a trimis un SMS lui Talpan intr-o zi de sambata, cand juristul de la CSA era liber. Talpan a rabufnit si l-a jignit pe managerul sectiilor de sporturi individuale ale clubului.

"Doream sa-si dea acordul ca imaginea sportivelor de la gimastica sa fie folosita de fundatia Casa Campionilor. Era o chestie simpla", a mai spus Ducu Petre.

Talpan l-a actionat in instanta pe Ducu Petre si cere daune de 300.000 de euro plus 300 de lei pentru camasa.

"Ma duc, eu respect legea. Dar, din moment ce s-a facut o comisie, domnul Talpan poate sa conteste ...Ma duc la Parchet, daca asa vrea sa relationam, asa fac", a incheiat Ducu Petre.

Talpan sustine ca incidentul a avut loc in data de 21 mai in timpul unei sedinte a celor de la CSA.

"Va confirm faptul ca am fost agresat in data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea de catre lt. Col Ducu Petre care a sarit la mine la bataie, bruscandu-ma, luandu-ma de piept si rupandu-mi camasa, pentru motivul ca nu avizasem favorabil o solicitare primita de la Mariana Bitang, solicitare neconforma prevederilor legale", spunea juristul Florin Talpan in urma cu mai multe zile.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT