Talpan nu se lasa! Un nou proces intentat de juristul Armatei: cere despagubiri de 300.000 euro + 300 lei
Luni 27 August 2018, 19:25

Talpan nu se lasa! Un nou proces intentat de juristul Armatei: cere despagubiri de 300.000 euro + 300 lei

Juristul Talpan declara zilele trecute ca a fost agresat fizic de Ducu Petre, managerul sectiilor de sporturi individuale ale clubului Steaua.

Ducu Petre spune ca nu a dorit sa-l agreseze pe Talpan si doar sa-l opreasca pentru a discuta pe seama unei probleme mai vechi.

"S-a facut si o ancheta disciplinara in care am spus ca nu am avut nicio intentie sa-l atac fizic. Am vrut doar sa-l opresc, sa clarificam o problema de serviciu, pe care o amana nejustificat, dar nu era una personala a mea, ci una a clubulu", a declarat Ducu Petre pentru ProSport.

Ducu Petre este de parere ca Talpan exagereaza doar ca sa iasa in evidenta, iar Talpan raspunde actionand in instanta. Il cheama pe Ducu Petre la Tribunalul Militar.

"Si eu as putea face asta, dar consider ca interesul clubului e mai presus. Eu, oriunde am lucrat mi-am facut datoria, am un palmares destul de bogat", a declarat Ducu Petre.

DE LA CE A PORNIT TOTUL

Ducu Petre povesteste ca totul a pornit dupa ce i-a trimis un SMS lui Talpan intr-o zi de sambata, cand juristul de la CSA era liber. Talpan a rabufnit si l-a jignit pe managerul sectiilor de sporturi individuale ale clubului.

"Doream sa-si dea acordul ca imaginea sportivelor de la gimastica sa fie folosita de fundatia Casa Campionilor. Era o chestie simpla", a mai spus Ducu Petre.

Talpan l-a actionat in instanta pe Ducu Petre si cere daune de 300.000 de euro plus 300 de lei pentru camasa.

"Ma duc, eu respect legea. Dar, din moment ce s-a facut o comisie, domnul Talpan poate sa conteste ...Ma duc la Parchet, daca asa vrea sa relationam, asa fac", a incheiat Ducu Petre.

Talpan sustine ca incidentul a avut loc in data de 21 mai in timpul unei sedinte a celor de la CSA.

"Va confirm faptul ca am fost agresat in data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea de catre lt. Col Ducu Petre care a sarit la mine la bataie, bruscandu-ma, luandu-ma de piept si rupandu-mi camasa, pentru motivul ca nu avizasem favorabil o solicitare primita de la Mariana Bitang, solicitare neconforma prevederilor legale", spunea juristul Florin Talpan in urma cu mai multe zile.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească