Decizia luata de UEFA in cazul lui Hategan, dupa gafa incredibila care a decis Elvetia - Irlanda de Nord, din barajul pentru Mondial

Decizia luata de UEFA in cazul lui Hategan, dupa gafa incredibila care a decis Elvetia - Irlanda de Nord, din barajul pentru Mondial

Ovidiu Hategan a provocat un scandal monstru dupa meciul tur dintre Irlanda de Nord si Elvatia, din barajul pentru Campionatul Mondial. Arbitrul roman a acordat eronat un penalty elvetienilor, stabilind astfel soarta calificarii.

Ovidiu Hategan a gresit grav la meciul dintre Irlanda de Nord si Elvetia, din mansa tur a barajului pentru Mondial. Romanul a acordat eronat un penalty pentru oaspeti, elvetienii invingand cu 1-0 la Belfast. La retur, scorul a fost 0-0, astfel ca nationala lui Ricardo Rodriguez si Xhaka va merge in Rusia in vara lui 2018.

Chiar daca a gresit grav, Ovidiu Hategan se bucura in continuare de increderea Comisiei de Arbitraj a UEFA. Astfel, romanul a primit confirmarea ca va conduce un meci din grupele UEFA Champions League in ultima etapa!

Interesant este ca UEFA instiintase CCA si pe Ovidiu Hategan inaintea meciului de la Belfast, insa nu si-a schimbat decizia nici dupa gafa romanului din meciul respectiv.

In actualul sezon, Hategan a mai arbitrat 7 meciuri din Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies