Daniel Niculae, plan impresionant alături de Dan Șucu. Rapid se transformă într-o forță a fotbalului românesc

Daniel Niculae dan sucu daniel niculae - dan sucu Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 20:29

Rapid a încheiat pe locul al treilea în play-out după ce cu un an înainte evoluase în eșalonul secund. 

Daniel Niculae, fostul mare atacant al echipei Rapid și al naționalei, a fost miercuri la prezentarea noului investitor al grupării giuleștene, omul de afaceri Dan Șucu. 

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae a declarat că în mod sigur un buget de 7 milioane de euro va fi suficient pentru atingerea obiectivelor din sezonul viitor, şi anume accederea în play-off şi Cupa României.

  • Daniel Niculae

Daniel Niculae: "E un moment istoric"

“Este un moment istoric şi emoţionant atât pentru mine cât şi pentru toţi suporterii Rapidului. Am suferit parcă  veşnicie pentru această clipă. Sunt ferm convins că de-acum înainte viitorul Rapidului va fi unul nu frumos, ci senzaţional. Mă bucur că fac parte din această echipă, că am doi oameni de la carevoi avea foarte multe lucruri de învăţat. Ne vom ridica şi vom deveni mult mai puternici faţă dde ce am fost odată. 

Pentru a ne atinge obiectivul în sezonul viitor, accederea în play-off şi Cupa României, cu siguranţă ajung 7 milioane. Sunt două obiective pe care le putem îndeplini. Am avut un buget pentru a ne atinge obiectivul şi în acest sezon. Şi l-am atins”, a spus Niculae în conferinţa de presă prilejuită de prezentarea noului acţionar, Dan Şucu.

Niculae și-a exprimat speranța că Rapid va reuși un event cât mai curând: “Sper să intrăm în istoria acestui club şi peste o perioadă scurtă să ajungem să facem campionatul şi să ajungem să câştigăm şi un event”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!