NEWS ALERT Dan Petrescu a luat decizia! S-a înțeles deja cu noua echipă

Dan Petrescu CFR Cluj Fotbal intern Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 13:27
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 13:29

CFR Cluj a rămas fără antrenor după despărțirea de Adrian Mutu, iar patronul Neluțu Varga a luat deja legătura cu Dan Petrescu.

"Bursucul" și-a încheiat colaborarea cu Jeonbuk Hyundai Motors și se pregătește de revenirea în România, iar GSP scrie că acesta va sta pe banca CFR-ului etapa următoare.

Petrescu a preluat echipa sud-coreeană în iunie anul trecut, după ce s-a despărţit de CFR Cluj, iar în primul sezon a încheiat pe locul al patrulea, jucând şi finala Cupei Coreei de Sud.

Ce a spus Varga despre viitorul antrenor al CFR-ului

"Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină", a spus Neluțu Varga în urmă cu doar câteva zile.

Dacă va reveni la CFR Cluj, Dan Petrescu va fi la al patrulea "mandat" pe banca ardelenilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!