"Nu are ce căuta la Rapid!" Măsura anunțată de Daniel Niculae după eșecul drastic contra lui CFR Cluj

Daniel Niculae CFR Cluj Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 20:00
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 20:00
Daniel Niculae, președintele de la Rapid, a oferit o primă reacție după eșecul suferit contra lui CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-4.

La o zi după meci, Dan Șucu a anunțat că nu se pune problema demiterii lui Cristiano Bergodi, cel puțin momentan, iar acționarul majoritar și-a îndreptat mai degrabă criticile către jucători, fără să ofere vreun nume.

Daniel Niculae: "La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Voi decide cine va continua alături de noi, fie că e vorba de staff, fie de jucători"

Daniel Niculae a oferit și el o reacție, transmițând că atât cei din staff, cât și jucătorii sunt vinovați pentru rezultatele din ultima perioadă. Președintele giuleștenilor anunță că urmează să realizeze o evaluare în urma căreia va stabili cine va rămâne la club, referindu-se atât la antrenori, cât și la jucători.

"Ieri am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui Play-Off.

Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele în care nimic nu îți iese.

Toate parțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să ințeleagă că cine nu are dorința și atitudine nu are ce cauta la Rapid.

Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plina de implicare, 24 din 24, nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Aici vrem jucatori care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus!

Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie, nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa!

Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de staff-ul tehnic sau de jucători.

Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea, iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!", a transmis Daniel Niculae, prin intermediul site-ului clubului.

Obiectivul Rapidului din acest sezon este clasarea pe una dintre primele trei poziții. Giuleștenii sunt acum pe locul 4, cu 28 de puncte, la trei lungimi de podium și la 10 în spatele liderului FCSB, care are și un meci mai puțin.

După trei eșecuri consecutive, Cristiano Bergodi va căuta primele puncte în play-off la meciul cu Sepsi, programat luni, 15 aprilie, de la ora 20:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!