Fotbal intern

"Dacă Petrescu joacă tenis cu Nadal, vrea să-l bată!" O altă perspectivă despre "stilul" antrenorului de la CFR

Dragomir și-a spus părerea despre reacțiile lui Dan Petrescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 09:04
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 09:21

Temperament vulcanic, Dan Petrescu (54 de ani) nu-și menajează jucătorii și are de multe ori o atitudine dură în relația cu elevii săi. Reacțiile sale sunt de multe ori de neînțeles, dar tehnicianul CFR-ului mizează pe acest stil aspru de când a început meseria de antrenor, în perioada Sportul Studențesc, iar apoi Rapid. 

Dumitru Dragomir, fost șef al LPF, îl cunoaște pe fostul mare fundaș al naționalei de când juca la Steaua, de la finele anilor '80. Devenit unul dintre cei mai valoroși antrenori din România - a fost dorit și de Răzvan Burleanu pe banca tricolorilor, Petrescu încearcă să ia un nou titul cu CFR. 

Dan Petrescu și... Rafa Nadal

Echipa sa a învins aseară cu greu, scor 1-0 la Voluntari, și s-a distanțat la cinci puncte de FCSB, care are azi meci la Ovidiu, cu Farul, de la 21:00. Dragomir susține că Petrescu are mentalitate de învingător și că e un tip orgolios, care vrea să se impună în orice meci, chiar și în cele de tenis, când se relaxează cu prietenii săi.

Dragomir l-a analizat pe "Bursuc" și din perspectiva relației pe care o are cu finanțatorului trupei din Gruia, Neluțu Varga.

„De ce ești patron, doar să-mi cheltuiești banii? Dan Petrescu nu trebuie să fie orgolios, va lua titlul. Te adaptezi la toate. Dacă joacă tenis cu Nadal, el vrea să bată, îl înnebunește de cap. Fiul meu a jucat tenis cu el. Și 2-2 dacă joacă, pe un teren mic, cât camera asta, el vrea să câștige. E din naștere și trebuie să-l înțelegi. Când e haos la o echipă, nu e aproape performanța. Sunt foarte puțini jucătorii care rezistă presiunii”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Modifică setările cookies