Liga 1

„A căzut o sticlă şi mi-a dat galben mie!” Dan Petrescu a făcut din nou show la conferința de presă

CFR Cluj a învins-o cu dificultate pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 08:43
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 08:50

La finalul partidei Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor a reluat „teoria punctelor înjumătățite” la finalul sezonului pe care o rostogolește de câteva sezoane încoace de fiecare dată când echipa sa pierde sau are un meci dificil în playoff.

„Bursucul” s-a arătat din nou nemulțumit de regula care înjumătățește punctele la finalul sezonului regulat și care relanseză practic lupta la titlu în playoff.

„Presiunea ei o simt, o văd, conduc un campionat întreg, au 15-20 de puncte, dar de fapt nu le ai, că nu vrea nimeni să le avem. Le-au tăiat punctele şi băieţii s-au trezit deodată  la două puncte (n.r. - de FCSB) şi nu e uşor să joci cu presiunea asta. Sper ca după victoria asta să fie puţin mai relaxaţi", a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a văzut cartonașul galben în timpul meciului, după ce a dat cu o sticlă cu apă de pământ, însă antrenorul campioanei se apără și că nu el a fost cel care a aruncat sticla.

„A căzut o sticlă, n-am făcut nimic, pe cuvânt. Al patrulea arbitru aşa a zis că e regulamentar. Să spun că a căzut sticla aia. O dăduse Panin, nu o dădusem eu, dar fiind eu antrenorul a trebuit să-mi dea mie galben, dar n-am protestat”, a mai spus Petrescu.

Campioana venea după două înfrângeri consecutive.

FC Voluntari are trei înfrângeri consecutive.

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 ambele meciuri din sezonul regulat.

Modifică setările cookies