"Chiul" in masa printre fotbalisti la Bac :)  Radoi, Cojocaru si Patrick Petre au absentat. Ce nota a obtinut Mititelu Jr. 

Autor: Sport.ro
Joi 14 Iulie 2016, 14:14

	"Chiul" in masa printre fotbalisti la Bac :)  Radoi, Cojocaru si Patrick Petre au absentat. Ce nota a obtinut Mititelu Jr. 

Radoi a lipsit de la probele scrise, in vreme ce fiul lui Adrian Mititelu, fostul patron al Universitatii Craiova, a obtinut nota maxima la una dintre probe. 

Rezultatele la examenul de Bacalaureat nu le-au dat dureri de cap doar proaspetilor absolventi de liceu. Multi fotbalisti din Liga I s-au inscris anul acesta pe listele de candidati pentru a sustine proba maturitatii. Cativa dintre acestia au picat bacul prin neprezentare, iar altii au reusit sa impresioneze prin notele obtinute.
 
Printre "veteranii" care isi anuntasera participarea la Bacalaureat s-a numarat si Mirel Radoi. Fostul stelist in varsta de 35 de ani a picat insa examenul prin neprezentarea la probe. Radoi a procedat la fel si anul trecut, cand, dupa ce a trecut cu bine de probele orale, nu s-a prezentat la examenele scrise, acesta fiind plecat in cantonament. 
 
Exemplul lui Radoi a fost urmat de alti doi jucatori ai Stelei, Robert Valceanu si Valentin Cojocaru, ambii absentand de la Bacalaureat, desi se aflau pe lista de candidati. La fel au procedat si dinamovistii Patrick Petre si Andrei Tarcoveanu.
 
De partea cealalta, fiul omului de afaceri Adrian Mititelu a impresionat prin media obtinuta la bac. Adrian Mititelu Jr., fost jucator la Universitatea Craiova, a obtinut nota 10 la proba de logica, 9.95 la istorie si 8.65 la Limba Romana, avand media finala 9.53. Fericit de reusita baiatului sau, omul de afaceri din Craiova a scris pe pagina de Facebook: "Astazi fiul meu m-a facut MANDRU prin rezultatul general de 9,53 de la Bac."

Alexandru Buzbuchi, portarul echipei antrenate de Gica Hagi, a promovat si el examenul de Bacalaureat cu o nota de 6.20. Si colegul sau Razvan Marin a reusit sa treaca de proba maturitatii. Razvan Marin ar putea primi drept cadou, dupa Bac, un transfer in Italia, la AS Roma
 
Alti fotbalistii care au promovat Bacalaureatul anul acesta se afla si stelistul Junior Macris, si fostul jucator al Petrolului, George Mares. Primul a a trecut bacul cu o medie de 6.30, iar cel de-al doilea cu 7.43. 

Printre fosti fotbalisti care au sustinut Bacul in sesiunile din anii trecuti se numara: Ionel Danciulescu, Florentin Petre, Dorel Stoica si Ionel Ganea, toti patru promovand examenul dupa varsta de 30 de ani.
Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies