CUM AJUNGE STEAUA LA "BUTOANE"? DRAGOMIR VREA ARBITRII!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2008, 08:31
Data actualizarii: Joi 14 Februarie 2008, 08:31
MURESAN: "MANEVRA ANTI-CFR"

Gigi Becali a declarat recent ca Steaua a avut dificultati in tur si pentru ca nu s-a mai implicat el la "butoane". Seful Stelei chiar a dezvaluit ca ar cumpara tot doar ca sa fie sigur ca va lua tilul. Miza este enorma: titlul, accesul direct in Champions League si la milioanele ei. Seful din Ghencea ar avea si un motiv in plus: orgoliul infrangerii CFR-ului!

Portivit Gazetei Sporturilor, Dumitru Dragomir incearca, la insistentele lui Becali, preluarea delegarii arbitrilor de la Ionut Lupescu. "La ultima Adunare Generala, la care au fost prezenti si Sandu si Lupescu, presedintii si-au manifestat dorinta ca, din retur, delegarile sa nu le mai faca o persoana, ci sa apelam la tragere! Le-am cerut acum sa-mi dea pe hartie aceasta treaba, pe care, personal, asa alege-o si eu", a declarat Mitica de la Liga.

"A ajuns si la mine treaba asta si am senzatia ca este cusuta cu ata alba. Este o miscare evidenta impotriva CFR-ului si o metoda prin care adversarii din campionat incearca sa faca o strategie la butoane, inclusiv la nivelul arbitrilor", a declarat Iuliu Muresan, in timp ce Lupescu spune pentru sursa citata ca "asa ceva nu se poate intampla, ar fi ceva incredibil, ar fi unicat".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!