Claudiu Keseru Fotbal intern BREAKING NEWS Claudiu Keseru, prezentat ca un supererou de FCSB

VIDEO Cum a trecut Claudiu Keșeru peste cel mai greu moment al carierei: ”Trei luni nu am mai putut să joc fotbal!”

Claudiu Keșeru este unul dintre cei mai importanți atacanți români.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 13:50
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 13:57

Actualmente la UTA Arad, Keșeru are o carieră de invidiat, cu peste 250 de goluri marcate. Atacantul a plecat devreme în fotbalul mare, fiind transferat în 2003 de Nantes, de la FC Bihor Oradea, pe când avea doar 17 ani.

Momentul care l-a „dezechilibrat” pe Claudiu Keșeru 

Trei ani mai târziu, Claudiu Keșeru avea să treacă printr-un moment tragic. Tatăl său a decedat, iar șocul a fost atât de mare, încât, din punct de vedere profesional, acesta nu și-a revenit timp de trei luni.

Tatăl meu a jucat fotbal în Divizia B, la 17 ani. Era juniorul în teren, aşa se juca atunci în Divizia B. Probabil, în momentul când a murit, în 2006, a fost şocul atât de puternic încât trei luni de zile nu am mai putut să joc fotbal. Nu mai stăteam în ghete.

Tata mă ducea la turneele jucate de întreprinderi. Fiecare secţie avea câte o echipă. Peste tot mă ducea cu el. Venea la toate meciurile şi antrenamentele, nu conta că e ploaie, soare sau ger”, a spus Keșeru.

Fotbalistul ajuns la 35 de ani s-a transferat la UTA Arad în această vară, la echipa din orașul său natal, după ce a plecat de la FCSB. Atacantul a avut o carieră de invidiat pentru fotbaliștii români din ziua de azi.

Ludogorets Razgrad (243 meciuri/139 goluri), Angers (124/42), Nantes (97/16), FCSB (67/33), Bastia (18/1), Libourne (17/11), Tours (12/7), Al-Gharafa (9/9), UTA Arad (2/0) și FC Bihor Oradea (0/0) sunt echipele pentru care a evoluat Keșeru în cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!