VIDEO Claudiu Keșeru s-a decis ce face după retragerea din fotbal! Anunțul atacantului: ”Am semnat”

Claudiu Keseru UTA Arad Superliga Claudiu Keșeru
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 07:57
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 08:18

Claudiu Keșeru are un loc de muncă asigurat, după ce va renunța la cariera de jucător.

Fotbalistul ajuns la 35 de ani s-a transferat la UTA Arad în această vară, la echipa din orașul său natal, după ce a plecat de la FCSB. Atacantul a avut o carieră de invidiat pentru fotbaliștii români din ziua de azi.

Claudiu Keșeru are deja planuri după retragerea din fotbal

Fostul atacant al echipei naționale a explicat, într-un interviu, de ce a ales să vină la Arad, ce a găsit la echipa lui Ilie Poenaru, dar și ce are de gând să facă după ce se va retrage din cariera de jucător, spunând că va deveni director sportiv.

Am găsit ambiție, exigență, datorită trecutului glorios al clubului. E o dorință de a reveni la acel nivel. Chiar am avut o discuție, unul dintre suporteri, undeva la 45 de ani, mi-a zis: ‘Sunt suporterul echipei de peste 20 de ani. Îmi doresc ca înainte să mor, să mai prind un meci de cupă europeană’. M-au trecut puțin fiorii. Mi-am dat seama ce își dorește un om simplu de la viață.

Am semnat să rămân director sportiv atunci când mă las. Vreau, în primul rând, să mă implic în dezvoltarea juvenilă. Este pasul fără de care fotbalul românesc nu poate să renască şi să atingă nivelul la care a fost”, a spus Claudiu Keşeru, la SuperLiga Show.

Ludogorets Razgrad (243 meciuri/139 goluri), Angers (124/42), Nantes (97/16), FCSB (67/33), Bastia (18/1), Libourne (17/11), Tours (12/7), Al-Gharafa (9/9), UTA Arad (2/0) și FC Bihor Oradea (0/0) sunt echipele pentru care a evoluat Keșeru în cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!