Cristi Balaj a făcut anunțul! Care este noua strategie a CFR-ului și ce obiectiv i-a stabilit lui Adrian Mutu

Cristi Balaj Adrian Mutu CFR Cluj Fotbal intern Cristi Balaj
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 16:24
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 16:29

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a dezvăluit că prioritatea clubului în acest sezon a fost redresarea financiară, chiar dacă acest lucru a afectat performanțele echipei în Superligă.

CFR Cluj ocupă locul trei în clasament, la 14 puncte de liderul FCSB, cu o singură etapă de disputat din sezonul regulat.

"Pentru noi prioritatea a fost această tranziție, ca să însănătoșim clubul din punct de vedere financiar", a declarat Balaj pentru Fanatik.

Balaj: "Ne asumăm, nu luptăm la titlu. Europa, ținta principală"

El a recunoscut că este dificil de crezut în titlu, dar a subliniat că obiectivul echipei rămâne calificarea în grupele europene.

"Ideal ar fi să ajungem în Cupele Europene. Dacă luăm locul 2 și Cupa, am fi mulțumiți. În condițiile date și cu strategia ce-o avem, ar fi ok. Trebuie să accepți în sport și când ești departe de primul loc.

Acesta este obiectivul (n.r. - calificarea în grupele unei competiții europene, de preferat în Europa League). Sper să-l îndeplinim", a spus Balaj.

Balaj a mai spus că patronul clubului, Neluțu Varga, nu este mulțumit de rezultatele echipei, dar că s-au anticipat dificultățile din acest sezon.

"Nu are cum să fie fericit patronul. Puteam face măcar 4 puncte în aceste două meciuri. Puteam fi la mâna noastră, aici e supărarea. Nu are cum să fie fericit. S-au întamplat lucruri pe care le-am anticipat. Noi ne-am asumat că probabil nu vom avea aceleași rezultate ca în anii precedenți datorită redresării financiare", a explicat Balaj.

În ultima etapă din sezonul regulat, CFR Cluj va primi vizita lui FC Hermannstadt, într-un duel programat pe opt martie, de la ora 20:00.

Clasamentul Superligii

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!