Adrian Mutu FC U Craiova Fotbal intern

GALERIE FOTO "Ani de liceu". Mutu s-a băgat la o miuță în prima zi a anului școlar

Jucătorii echipei de fotbal FC U Craiova 1948, însoţiţi de antrenorul Adrian Mutu şi componenţii staff-ului său, au participat, luni, la deschiderea anului şcolar de la Liceul Energetic Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:18
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:43

Directoarea Gabriela Achim a declarat la deschidere că Liceul Energetic Craiova are clase sportive în care învaţă viitorii fotbalişti ai României. "Avem clase vocaţional sportive unde preponderent sunt jucători de fotbal.

Sunt fotbalişti cu care ne place să ne mândrim pentru că aceste clase reprezintă o pepinieră pentru echipele mari. În special pentru echipa care azi este alături de noi, FC U Craiova. Azi, jucătorii acestei echipe dispută un meci amical cu echipa liceului nostru", a spus directoarea liceului.

Înaintea începerii cursurilor, jucătorii formaţiei din Liga I au disputat un meci demonstrativ cu formaţia liceului în care a jucat pentru câteva minute şi antrenorul Adrian Mutu. De altfel, fostul internaţional a şi marcat pentru formaţia FC U Craiova 1948. Aceasta s-a impus cu 2-0, celălalt gol fiind înscris de Lorenzo Paramatti.

La final, atât jucătorii cât şi Adrian Mutu au oferit autografe şi s-au fotografiat cu liceenii. De altfel, clubul condus de Adrian Mitelu a anunţat, luni, pe pagina oficială de Facebook, că accesul copiilor cu vârsta de până la 14 ani va fi gratuit la meciul FC U Craiova 1948 - FCSB, programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul ''Ion Oblemenco''.

Tichetele se vor putea ridica doar de la magazinul oficial al clubului în baza unei copii a certificatului de naştere. Accesul pe stadion se va face doar pe la porţile 8, 9 şi 10 (Tribuna a II-a), iar copilul trebuie însoţit de un adult, posesor de bilet. Agerpres

Modifică setările cookies