Copos e sigur: "Cristescu si Zamfir mi-au zis ca Rapidul SCAPA!" Cei doi sefi din Giulesti s-au intalnit deja cu un investitor! Cui sunt gata sa ii cedeze clubul:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 07:02

	Copos e sigur: "Cristescu si Zamfir mi-au zis ca Rapidul SCAPA!" Cei doi sefi din Giulesti s-au intalnit deja cu un investitor! Cui sunt gata sa ii cedeze clubul:

► FALLiment in LOV€! Rapid isi afla soarta vineri, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

In vreme ce majoritarea oamenilor asteapta cu nerabdare 14 februarie, Ziua Indragostitilor, zi in care isi vor face cadouri si vor petrece clipe frumoase, rapidistii o asteapta cu infrigurare. Si asta tot din dragoste, dar din dragoste de fotbal.

Rapidistii pot avea o soarta crunta pe 14 februarie, vineri, daca judecatorii Tribunalului Bucuresti nu vor accepta planul de reorganizare propus de actualii conducatori, Cristescu si Zamfir. In cazul unei decizii nefavorabile, clubul va intra in faliment si va fi fortat sa o ia de la capat din liga a V-a.

Nu va fi insa cazul, spune George Copos, fostul patron al clubului din Giulesti, acesta anuntand ca a discutat cu cei carora le-a predat clubul: "Cristescu si Zamfir mi-au promis ca nu va disparea clubul pe 14 februarie. Sunt doi oameni de caracter, mi-au garantat ca or sa scoata Rapidul din situatia asta", a spus acesta, citat de Dolce Sport.

Iar ziua de vineri le poate aduce rapidistilor si un nou patron. Daca vor reusi sa scape de faliment, mai multe voci din anturajul echipei anunta ca formatia va beneficia de suportul unui om de afaceri important, dar si al mai multor sponsori, care ezita sa se implice pana la anuntarea deciziei finale a instantei.

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au avut deja o intalnire cu Nicolae Sarcina, fost sponsor al vicecapioanei Pandurii. Cu o cifra de afaceri importanta, afacerit influent in zona Olteniei, Sarcina este dispus sa preia clubul de la Zamfir si Critescu, si sa plateasca imediat datoriile catre jucatori, noteaza aceeasi sursa.

Cu o avere estimata la 55 de milioane de euro si peste 300 de magazine in zona Olteniei, Sarcina planuieste sa isi extinda orizontul si in fotbal, conditia fiind strict legata de decizia instantei.

Noapte de coșmar pentru călătorii unui tren: Au rămas în câmp, fără curent, apă sau mâncare. Încă sunt acolo
BRAT
Modifică setările cookies