Fotbal intern

EXCLUSIV Claudiu Keșeru, om esențial pentru FCSB. "Gigi Becali e încântat de el!"

Claudiu Keșeru (35 de ani), unul dintre cei mai valoroși atacanți români din ultimii 10 ani, a reușit să impresioneze și de la revenirea la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 19:54
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 20:07

Orădeanul pe care fanii lui Nantes îl alintau Cleo și îl purtau pe brațe după victoriile "Canarilor" arată și la 35 de ani ce înseamnă profesionalismul și seriozitatea în pregătire. 

Adulat de fanii de la FCSB, Keșeru și-a construit un capital de imagine prin eficacitatea sa și prin spiritul de sacrificiu arătat în momentele de cumpănă ale formațiilor la care a jucat. 

L-a impresionat imediat și pe Edi Iordănescu, antrenor care i-a mulțumit personal în momentul în care și-a luat la revedere de la jucători, iar Toni Petrea e foarte mulțumit de internaționalul român, potrivit unor surse Sport.ro. 

"Gigi Becali e foarte încântat de Keșeru, alearcgă, bagă materiale, a dat goluri și pase de gol și a luat o grămadă de bani în urma transferului său în Qatar", povestesc sursele Sport.ro. 

După perioada în care Keșeru excela la FCSB și forma un cuplu letal cu Lucian Sânmărtean, roș-albaștrii îl transferau pe atacantul bihorean la Al Gharafa pentru 2,7 milioane de euro. Ludogrorets pusese ochii pe Keseru încă de când FCSB era eliminată de Ludogorets, la penalty-uri, în play-off-ul Champions League, când echipa era condusă de Constantin Gâlcă.

"Claudiu va avea viață lungă la FCSB, oamenii din staff și patronul echipei și-ar dori să aibă mereu jucători cu profilul lui Keșeru. Pe lângă că e un model pentru sportivi, el e o floare rară în peisajul fotbalului românesc. Gigi are mare încredere în el", susține o altă sursă Sport.ro. 

Cotat la 1,5 milioane de euro, Keșeru a marcat 13 goluri în 47 de apariții pentru prima reprezentativă. În prezent e cotat la 1,5 milioane de euro, iar cea mai mare cotă de piață a atins-o în 2014, 4 milioane de euro.

  • Atacantul de 1,79 m mai are contract cu FCSB până în iunie 2023. 
  • 10 meciuri a jucat Keseru de la revenirea la FCSB. A marcat patru goluri și a oferit două pase decisive. 
Modifică setările cookies