Claudiu Keșeru, contrazis de un fost coleg de la FCSB după ultimele declarații: "Nu este adevărat!"

Robbie Keane FCSB Raul Rusescu Fotbal intern Claudiu Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 19:27
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 19:31

Claudiu Keșeru, fost vârf al FCSB, a declarat de curând că performanțele reușite de roș-albaștri în "era Reghecampf" i s-ar datora, de fapt, preparatorului Thomas Neubert.

Fostul atacant a fost însă contrazis de un alt vârf al FCSB-ului, Raul Rusescu. Acesta este de părere că meritele sunt ale antrenorului Laurențiu Reghecampf care a coordonat foarte bine echipa.

„Nu-i adevărat ce spune Keșeru. Dacă ar fi să estimez în procente meritele avute pentru succesul din acea perioadă, Reghe ar avea 70%, Tomi 20%, iar Ana 10%. Evident, și Gigi, și MM au merite, de-a lungul timpului au transferat jucători importanți.

Reghe avea ceva aparte, el știa absolut tot ce se întâmplă. Reghe l-a luat pe Neubert în staff, nu invers. Avea încredere în el și în metodele lui. Tot ce se întâmpla atunci se întâmpla datorită lui Reghe, nu putem contesta asta.

Neubert și Reghecampf s-au complementat, dar succesul lui Reghe e datorită lui Reghe, el și-a creat staff-ul, el și-a ales oamenii. Dacă nu era Tomi, poate era altcineva, cu aceleași principii. Cred că se găsea mai ușor un Neubert decât un Reghecampf. Reghe avea o calitate pe care rar am văzut-o, știa excelent să manevreze vestiarul”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP,

În sezonul 2013-2014, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, FCSB și-a trecut în vitrină penultimul titlu de campioană a României.

FCSB a câștigat ultimul său titlu din istorie în sezonul 2014/15 când pe banca tehnică s-a aflat Costel Gâlcă.

În acest sezon, FCSB pare cel mai aproape un nou titlu în campionatul intern. Cu șapte puncte avans față de ocupanta locului doi, roș-albaștrii sunt favoriți la titlu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!