Galactici vs Extratereștri Arcul de Triumf daniel iftodi meci caritabil Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Clasa nu dispare nici la 54 de ani! Daniel Iftodi marchează un gol superb în Galactici vs Extratereștri, în direct pe PRO Arena

Meciul Legendelor este în direct pe PRO Arena și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 20:00
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 21:37

Pe 10 noiembrie, de la ora 19:00, în direct pe PRO Arena și VOYO, a avut loc meciul dintre Galactici și Extratereștri, la care au participat: Miodrag Belodedici, Lucian Sânmartean, Ioan Ovidiu Sabău, Eric de Oliveira, Romulus Buia, Leo Grozavu, Adrian Neaga, Marian Savu, Marius Onofraș, Sorin Frunză, Florin Gardoș, Bogdan Vintilă, Dani Coman, Costel Câmpeanu, Florin Cernat, Adrian Ilie, Gabriel Cânu, Alin Rațiu, Gigel Bucur, Cristi Dulca, Marius Niculae, Sorin Ghionea, Florin Prunea, Mirel Rădoi, Roberto Aiza, Adrian Iordache, Liviu Ciobotariu, Gigel Coman, Vasile Maftei, Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu, Cristi Pulhac, Mihai Covaliu, Robert Tudor, Dani Oțil și Iulian Mihailă.

Evenimentul a fost unul caritabil și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Secția de Oncohematologie Pediatrică a I.C. Fundeni. Iar fondurile obținute vor fi folosite pentru achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, necesară în aplicarea protocoalelor de tratament oncologic. 

Daniel Iftodi, execuție spectaculoasă în meciul caritabil de pe Arcul de Triumf 

Extratereștrii au deschis rapid scorul, prin Gigel Bucur (42 ani), ca la scurtă vreme, Daniel Iftodi (54 ani) să majoreze diferența cu un lob perfect din afara careului. Fostul jucător de la Steaua, Dinamo și Rapid îl execută pe Costel Câmpeanu (57 ani) cu un șut spectaculos cu piciorul stâng. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!