CFR nu se multumeste cu putin: vrea eventul!

Marti 26 Februarie 2008, 18:23
ANDO VREA SA CASTIGE TOT

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Andone se intoarce la Dinamo!...Doar pentru meciul din sferturile Cupei Romaniei cu Brasovul lui Razvan Lucescu ... Andone nu se multumeste cu putin - vrea sa ia eventul in acest sezon! La 8 puncte distanta de Rapid, principala urmaritoare din campionat, CFR-ul vrea si Cupa...Andone e precaut insa..."tratam cu maxima importanta Brasovul,'' spune antrenorul liderului.

CFR Cluj vrea tot in acest sezon - de pe primul loc in Liga lui Mitica - oamenii lui Andone viseaza sa faca eventul. Presedintele CFR-ului - Muresan - il contrazice pe Iancu de Timisoara, care a spus ca nicio echipa romaneasca nu e pregatita de Champions League.

Chiar daca CFR-ul a dat in sferturile Cupei peste singura echipa din B ramasa in competitie, Andone nu e in culmea fericirii - Brasovul lui Razvan Lucescu vrea sa devina prima echipa din B, care sa joace finala Cupei Romaniei din 1973 incoace.

Citeste si:

cfr

cluj

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT