Fotbal intern

CFR Cluj are noroc! Borac Banja Luka are probleme mari de lot inaintea duelului cu campioana Romaniei

CFR Cluj va juca in primul tur preliminar al Champions League cu Borac Banja, campioana Bosniei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 17:38
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 17:53

Borac a parasit astazi Bosnia si Hertegovina si a venit la Cluj, cu un charter. Marko Maksimovic (36 de ani) a prefatat partida, pentru sportsport.ba:

"Dejan Uzelac are probleme la calcai. Marko Jovanovic a revenit, dar nu va putea juca, deci avem putine solutii in zona fundasilor centrali. Ramanem doar cu Dorde Cosic si Dorde Milojevic. Jovanovic face deplasarea, dar nu stim cate minute va putea juca.

Capitanul Vranjes are probleme la genunchi, speram ca staff-ul medical il va putea ajuta. De asemenea, Panagiotis Moraitis (n.r - atacant central) acuza dureri in zona abdominala, dar speram ca va fi pregatit pentru marti. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu va putea juca din cauza unei accidentari.

Trebuie sa fim pregatiti. Suntem extrem de motivati pentru acest meci, este una dintre partidele istorice ale lui Borac. Vom da tot pentru a obtine cel mai bun rezultat. Clujul este favorita, dar nu ne vom preda. Ne dorim sa pornim returul cu un rezultat favorabil".

Meciurile dintre CFR Cluj si Borac se joaca pe 6, respectiv 11 iulie, returul fiind in Bosnia. Castigatoarea va intalni invingatoarea dintre Fola (Luxemburg) si Lincoln (Gibraltar).

CITESTE SI

Modifică setările cookies