CFR Cluj Adjani Abdoul Kader Emmanuel Yeboah Mustapha Jah Orman Davis Fotbal intern

GALERIE FOTO CFR Cluj a început să-și anunțe transferurile făcute din Africa și America Centrală

Președintele Cristian Balaj declarare încă din ianuarie că echipa campioană a adus mai mulți fotbaliști străini, dar numele acestora au fost dezvăluite abia în această lună.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 11:36
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 12:17

Deși transferurile unor tineri jucători din Africa și America Centrală fuseseră pomenite de președintele Cristian Balaj încă din ianuarie, aceste mutări au fost anunțate oficial de CFR Cluj abia zilele trecute.

Astfel, în prima săptămână din luna martie, echipa campioană i-a prezentat pe Emmanuel Yeboah (atacant ghanez, 19 ani), Adjani Abdoul Kader (mijlocaș central ivorian, 18 ani), Orman Davis (fundaș stânga panamez, 19 ani) și Mustapha Jah (atacant gambian, 18 ani).

CFR a precizat că jucătorii au fost transferați pentru a evolua la formația secundă, din Liga 3.

Fundașul central panamez de 1,75 metri va fi folosit fundaș stânga la CFR

Orman Davis este prezentat de CFR ca fundaș stânga, însă presa din Panama a scris despre fotbalist că a evoluat pe postul de fundaș central la Club Atletico Independiente de la Chorrera, în ciuda unei înălțimi de doar 1,75 metri.

”După o lună de probe, transferul fotbalistului a fost oficializat. Fundașul central panamez în vârstă de 19 ani a semnat pe o perioadă de un sezon - este vorba despre un împrumut, cu opțiune de cumpărare ulterioară”, a scris futbolcentroamerica.com.

Foto: Facebook - CFR 1907 Cluj Juniori

Modifică setările cookies