Daniel Pancu daniel pancu ceceni Florin Caramavrov Fotbal intern

Cecenii din noi. Cum l-am „decapitat” pe Daniel Pancu. Opinie de Florin Caramavrov

O spun din capul locului, ca să fie clar: Daniel Pancu a greșit flagrant când a spus că este de acord cu tradițiile cecenilor, în contextul dezvăluirii că aceștia își omoară oricând femeile. Sună groaznic, asta a recunoscut-o și Pancu după ce s-a iscat scandalul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 07:58
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 08:09

de Florin CARAMAVROV

L-am întâlnit de câteva ori pe Pancone la diverse emisiuni, nu suntem pieteni, n-am băut niciun șpriț împreună, doar ne respectăm reciproc. I-am spus-o și în direct, la Pro X, că alăturarea celor două fraze de care vorbeam mai sus este total nefericită. Iar la experiența lui în spațiul public, Pancu trebuia să își dea seama că a făcut o mare eroare.

Dar bănuiesc că întrebările din interviul respectiv au curs, el n-a realizat pe moment ce gogomănie a spus, trezindu-se apoi cu un imens scandal pe cap, după care i-a și fost reziliat contractul cu Superbet.

Sincer, nu îl văd pe fostul mare rapidist să gândească așa. În niciun caz nu este de acord cu uciderea femeilor. A și spus-o apoi în emisiunea de care vorbeam, și-a cerut scuze și a revenit apoi cu un comunicat de presă.

Mi se pare, totuși, că prea au sărit unii ca uliii să-l „decapiteze” pe Pancu, printre care și Cristian Tudor Popescu, pe care îl stimez. Așa cum nu sunt de acord cu ce a spus Pancone, nu agreez nici astfel de execuții. A, dacă fostul internațional ar fi avut astfel de convingeri morbide, ar fi meritat cu prisosință să fie călcat în picioare.

Pancu nu este un criminal!

Dar omul a greșit. Nu putem cataloga pe cineva pentru o eroare, mai ales că greșim cu toții, mai grav sau mai puțin grav. 

Trăim vremuri grele, cu amenințarea războiului la graniță, am putea să încercăm măcar să fim mai iertători sau măcar să nu ne repezim imediat asupra „prăzii”. 

Pot să afirm asta cu tărie: Pancu nu este un criminal și nici nu are gânduri de acest gen. Pentru că a greșit, va plăti. Dar merită să-l iertăm.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies