FOTO Ce s-a întâmplat cu atacantul croat care prindea doar două ore la FCSB în 2021

FCSB Ante Vukusic Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 17:53

Ante Vukusic a bifat doar cinci apariții la FCSB.

„Roș-albaștrii” l-au adus liber de contract pe croatul născut la Sinj la sfârșitul lui ianuarie 2021, dar cum a venit, așa a și plecat. Ante Vukusic a părăsit-o gratis pe FCSB șase luni mai târziu și a semnat cu ACR Messina.

Ce s-a întâmplat cu atacantul croat care prindea doar două ore la FCSB în 2021

Atacantul a participat în cinci meciuri ale „roș-albaștrilor” în campionat. În consecință, Vukusic și-a trecut în cont 13 minute într-un meci cu Dinamo, 45, cu Academica Clinceni, 11, cu Chindia Târgoviște, doar șase, cu FC Botoșani și 55 de minute împotriva celor de la Gaz Metan, pe care FCSB îi bătea cu 1-0.

După ce a plecat în vara lui 2021 la ACR Messina, soarta croatului s-a repetat, părăsindu-i pe italieni la doar șase luni, dar cu 13 apariții în bagaj și două goluri marcate, în aproape 900 de minute petrecute în echipamentul clubului. 

Ajuns în februarie 2022 la FK Tuzla City, Vukusic s-a reorientat rapid și șase luni mai târziu și a semnat cu FK Kolubara Lazarevac, unde evoluează constant și, conform staticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt, deține un procent de 33% referitor la participarea în fazele care au produs golurile echipei.

Cifrele lui Ante Vukusic din sezonul 2022/23

Atacantul croat a reușit să marcheze patru goluri și să paseze decisiv în două situații în 19 apariții pentru Kolubara, în actuala stagiune din Superliga Serbiei. În cupă, o singură dată a fost folosit Ante Vukusic, moment în care echipa sa a câștigat la loviturile de departajare cu Zarkovo în prima rundă.

De când Vukusic a părăsit-o pe FCSB în vara lui 2021, gruparea „roș-albastră” a schimbat nu mai puțin de nouă atacanți: Andrea Compagno, Bogdan Rusu, Billel Omrani, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Zdenek Ondrasek, Ivan Mamut, Adrian Petre și Ianis Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!