"Cea mai mare greșeală!" Marian Iancu îi propune o soluție radicală lui Dan Șucu: Angelescu și Niculae să plece odată cu Bergodi

Marian Iancu dan sucu Daniel Niculae Victor Angelescu Fotbal intern Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 13:58
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 14:12
Rapid a pierdut toate meciurile din play-off și este la un pas să rateze și al doilea obiectiv al sezonului: clasarea pe podium.

În aceste condiții, Marian Iancu, fostul finanțator al lui Poli Timișoara, este de părere că Dan Șucu ar trebui să reorganizeze clubul în vară și să-i dea afară pe toți cei din conducere.

"Cea mai mare greșeală a conducerii a fost când nu l-a dat afară pe Bergodi după eliminarea din Cupa României.

Fără oameni competenți administrativ nu ai nicio șansă să supraviețuiești! Angelescu și Niculae sunt principalii vinovați pentru ceea ce se întâmplă la Rapid în momentul de față. Ei controlează tot ce se întâmplă în club și ei trebuie să răspundă.

 "Trebuie o reformă administrativă"

După atâția ani la cârma unei echipe important cred că știu foarte bine cu ce se mănâncă. La Rapid trebuie o reformă administrativă, iar domnul Șucu asta trebuie să facă.

Angelescu și Niculae trebuie să primească obiective și sarcini clare! Sau să plece și domnul Șucu să aducă în zona administrativă oameni competenți pe partea sportivă", a spus Marian Iancu, potrivit GSP.

Rapid ocupă locul cinci în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte, fiind la trei puncte de locurile doi și trei.

Etapa următoare, Rapid o va întâlni pe FCSB, în deplasare. Echipa pregătită de Elias Charalambous a fost ultima în fața căreia Rapid a reușit să se impună.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!