Steaua Alexandru Chipciu FCSB Fotbal intern Chipciu

Căpitanul Stelei din '86 îl atacă pe Chipciu: ”Să fie onorat că e băgat în seamă”

Tudorel Stoica este căpitanul faimoase echipei a Stelei, câștigătoare de Liga Campionilor. 
Eduard Muntean
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 23:30
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 23:22

Căpitanul formației ce a învins FC Barcelona în celebra finală de la Sevilla, scor 3-1 la loviturile de departajare, a aruncat săgeți la adresa lui Alexandru Chipciu.

Alexandru Chipciu se află în conflict cu Peluza Sud și CSA Steaua, în urma declarațiilor cu privire la întrebarea ”Cine e adevărata Steaua”. În timpul meciului de Cupă, ”U” Cluj - Steaua 3-1, fostul fotbalist roș-albastru a fost protagonistul injuriilor galeriei Stelei. Chipciu a reacționat la conferința de presă și a declarat: 

”Doamne ferește. Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, doamne... Ce Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Doamne ferește. E o bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară oricum”

Răspunsul lui Tudorel Stoica

Fostul câștigător de Liga Campionilor a transmis că este normal ca jucătorul să fie apostrofat și a declarat că declarațiile lui Chipciu nu sunt relevante: 

”El să fie mulțumit că mulți dintre colegii mei i-au răspuns. Chipciu trebuie să demonstreze acolo în terenul de fotbal. E normal când sunt 1000 sau 50.000 de spectatori să fie apostrofat.

Să fie onorat că l-au băgat în seama colegii mei. În fotbal trebuie să vorbești prin joc și prin evoluții, altfel declarațiile nu contează. Să dea el două pase de gol sau goluri la următorul meci, să-și vadă de fotbal.”

CSA Steaua - 'U' Cluj 1-3

Oaspeții au înscris două goluri rapide în prima parte a meciului. Alex Chipciu a reluat superb în minutul 27 în plasă, în timp ce Filip Ilie a majorat diferența în minutul 34 și a realizat „dubla” în minutul 53.

Boiciuc și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj pentru „militari”, în minutul 65. Cei de la CSA Steaua nu au reușit însă să mai creeze pericol la poarta oaspeților, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!