VIDEO EXCLUSIV ”Când ești băiat bun, ți-o cauți cu lumânarea!”. Dănuț Lupu, o nouă reacție în scandalul de la CS Dinamo

Danut Lupu Adrian Dorobantu CS Dinamo Fotbal intern Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 11:32
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 11:32

Dănuț Lupu, team-managerul de la CS Dinamo, s-a apărat după scandalul în care a fost implicat cu jucătorul Adrian Dorobanțu (23 de ani).

Totul a pornit după ce fotbalistul ar fi refuzat să semneze rezilierea contractului. Lupu susține că antrenorul i-a comunicat faptul că Dorobanți nu mai face parte din planurile sale pentru a doua parte a sezonului, astfel că acestuia i s-a propus încheierea înțelegerii.

Dănuț Lupu: ”Când ești băiat bun, ți-o cauți cu lumânarea!”

„Pot să vă fac o mică relatare? Miercuri, antrenorul echipei mi-a făcut o listă cu jucătorii pe care nu-i mai dorește la echipă, pe care nu se mai bazează. Asta e, când ești băiat bun, ți-o cauți cu lumânarea. Am zis că-i anunț eu. 

L-am sunat pe Dorobanțu, am încercat, i-am zis că nu mai intră în calculele antrenorului, dacă vrea să încheiem pe cale amiabilă, OK, dacă nu, se antrenează separat. A spus că nu vrea să rezilieze contractul, i-am spus că va rămâne un antrenorul cu el ca să se antreneze separat. Joi s-a dus și mi-a făcut reclamație și la AFAN, și la club. Că de ce îl dau afară. 

AFAN-ul mi-a cerut că trebuie să-i arăt programul cu o săptămână înainte, la ce oră face antrenamentul. S-a dus delegatul echipei ca să-l semnese, nu a vrut, m-am dus și eu, nu a vrut. M-a luat puțin la mișto, că nu vrea să semneze. Am avut o discuție puțin mai aprinsă cu el, dar de aici până să te duci să faci ce ai făcut... e cale lungă”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Dănuț Lupu, la Ora Exactă în Sport

Un alt fotbalist confirmă declarațiile lui Adrian Dorobanțu

Aflat în vestiar, un alt fotbalist, Jianu Ciprian, a confirmat declarațiile făcute de Adrian Dorobanțu, relatând și el scandalul. 

„A venit în vestiar că nu a vrut să semneze Dorobanțu o foaie, a venit cu gura mare, a țipat la el că nu o să mai joace, l-a înjurat de morți, apoi s-a dus lângă el și i-a dat cu genunchiul. A plecat din vestiar, a venit înapoi nervos, înjura și îl ținea Nicu Grameni, îi zicea: 'Gata, Dane!'

M-a sunat și pe mine să merg să reziliez pentru că nu îi place de mine antrenorului”, a declarat și Jianu Ciprian pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!