Președintele CS Dinamo a reacționat, după ce Dănuț Lupu a fost acuzat că a agresat un fotbalist

Danut Lupu CS Dinamo Superliga Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:14
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 11:25

CS Dinamo a oferit o primă reacție în urma scandalului în care Dănuț Lupu, team-managerul secției de fotbal, a fost acuzat că a agresat un jucător.

Totul a pornit după ce fotbalistul, pe numele său Adrian Dorobanțu (23 de ani), ar fi refuzat să semneze rezilierea contractului. Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, spune că filmulețul în care Lupu este acuzat că l-a agresat fizic și verbal pe jucător este unul fals.

Oficialul susține că fotbalistul și-a prezentat deja scuzele pentru cele întâmplate, urmând ca polițiștii să stabilească, în urma unei anchete, dacă acesta a fost într-adevăr agresat de Dănuț Lupu.

Ionuț Popa: ”Filmulețul este fals. Mi-a spus că îi pare rău”

În primul rând, am văzut filmulețul jucătorului în care menționează faptul că a fost înjurat, lovit de către președintele clubului, este fals. Fake News. Din păcate, jucătorii de la secția de fotbal consideră că team-managerul echipei este președintele clubului. 

Nu știu că avem o structură mai mare. Eu sunt președintele întregului club, nu doar la fotbal, deci acolo este o confuzie și vreau să clarific.

Eu am văzut filmulețul și am discutat și cu jucătorul mai devreme, și-a prezentat scuzele, mi-a spus că îi pare rău, dar nu a știut. Luni, a rămas că va veni la mine pentru remedierea problemei pe cale amiabilă.

(n.r. - jucătorul a fost la Poliție) Are tot dreptul și până la urmă orice aspect ce ține extra juridic ce mă privește pe mine cu privire la contractul dumnealui și să încheiem contractul pe cale amiabilă este liber să o facă.

Acum, mai departe, ce vor stabili colegii de la Poliție, este fix problema între dumnealui și domnul Lupu”, a spus Popa, potrivit ProSport.

Un alt fotbalist confirmă declarațiile lui Adrian Dorobanțu.

Aflat în vestiar, un alt fotbalist, Jianu Ciprian, a confirmat declarațiile făcute de Adrian Dorobanțu, relatând și el scandalul. 

„A venit în vestiar că nu a vrut să semneze Dorobanțu o foaie, a venit cu gura mare, a țipat la el că nu o să mai joace, l-a înjurat de morți, apoi s-a dus lângă el și i-a dat cu genunchiul. A plecat din vestiar, a venit înapoi nervos, înjura și îl ținea Nicu Grameni, îi zicea: 'Gata, Dane!'

M-a sunat și pe mine să merg să reziliez pentru că nu îi place de mine antrenorului”, a declarat și Jianu Ciprian pentru Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!