EXCLUSIV Scandal uriaș! Dănuț Lupu, acuzat că a sărit să bată un jucător care a refuzat să semneze rezilierea cu CS Dinamo: „M-a înjurat, mi-a zis că mă va face să mă las de fotbal!” Reacția lui Dănuț Lupu

Danut Lupu Adrian Dorobantu CS Dinamo Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 18:30
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:15

Dănuț Lupu (55 ani) este acuzat că a agresat un jucător care a refuzat să semneze rezilierea contractului. 

Președintele echipei de fotbal CS Dinamo a avut un conflict aprins cu Adrian Dorobanțu (23 ani) în cursul zilei de vineri. Atât jucătorul transferat de CS Dinamo în vara anului trecut, din postura de fotbalist liber de contract, cât și alți doi coechipieri, Sandu Iovu (27 ani) și Ciprian Jianu, au fost informați de președintele clubului că nu mai fac parte din lot, în urma deciziei antrenorului Marius Bratu și că trebuie să semneze rezilierea contractelor. 

Jucătorii au refuzat, cerând un motiv în acest sens, iar vineri, conflictul a degenerat, când Dorobanțu s-a prezentat la antrenamentele echipei și i s-a transmis să se pregătească separat. Dănuț Lupu a mers în vestiar, acolo unde se afla jucătorul împreună cu ceilalți doi colegi, obligându-l să semneze o foaie prin care confirma că a luat la cunoștință noul său program de antrenament, foaie semnată de Marius Bratu și de președinte. 

  • Dezvaluirile tulburatoare ale lui Danut Lupu: Poate Dumnezeu mi-a dat a doua sansa! Prin ce a trecut fostul dinamovist

Adrian Dorobanțu, acuzații dure la adresa lui Dănuț Lupu: „Mi-a zis că va pune oameni să mă bată!” 

Adrian Dorobanțu a vorbit pentru www.sport.ro, relatând momentul și amenințările pe care Dănuț Lupu i le-a adresat. Mai mult, jucătorul susține că a fost lovit de Lupu.

„Totul a început acum două zile. M-a sunat, eram acasă, mi-a spus că decizia antrenorului e să nu mai fac parte din lot, nu mi-a dat un motiv, mi-a spus să mă prezint să semnez rezilierea, să ne înțelegem cumva. I-am spus că nu semnez nimic, că mai am șase luni de contract, vreau să știu motivul pentru care nu mai fac parte din lot, vreau să primesc detalii. 

Mi-a spus: 'Mâine să vii la stadion de la ora 8:00', în condițiile în care programul echipei era de la 10:00 cu 10:30. Am fost pus să mă schimb separat de ceilalți jucători, am fost pus să alerg prin tribunele stadionului Ștefan cel Mare. Antrenorul mă evită, președintele m-a evitat până astăzi, când a intrat în vestiar, mi-a pus o foaie în față cu programul meu de antrenament, m-a pus să o semnez. 

I-am spus că nu semnez că e o decizie unilaterală și nu sunt obligat să semnez. M-a înjurat, mai exact de morți, mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu, a dat în mine, m-a lovit cu piciorul, de față cu doi colegi și cu secretarul dânsului, mi-a spus că mă va face să mă las de fotbal, că va pune oameni să mă bată pe stradă, că eu de astăzi nu o să mai joc fotbal și tot așa. 

Am vorbit cu cei de la AFAN, am decis să spun tot, să mă duc să depun plângere la Poliție, nu se poate așa ceva. Mi-e frică să mă prezint la teren mâine, la ora 10, când este antrenamentul, mi-e frică de faptul că va pune pe cineva să mă bată”, a declarat Adrian Dorobanțu pentru sport.ro

  • Contactat de Sport.ro vineri seara, Dănuț Lupu nu a răspuns inițial apelului telefonic. Contactat din nou, fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid a declarat: "Nu e nimic adevărat, totul e o minciună! Atât am de spus!"

Aflat în vestiar, un alt fotbalist, Jianu Ciprian, a confirmat declarațiile făcute de Adrian Dorobanțu, relatând și el scandalul. 

„A venit în vestiar că nu a vrut să semneze Dorobanțu o foaie, a venit cu gura mare, a țipat la el că nu o să mai joace, l-a înjurat de morți, apoi s-a dus lângă el și i-a dat cu genunchiul. A plecat din vestiar, a venit înapoi nervos, înjura și îl ținea Nicu Grameni, îi zicea: 'Gata, Dane!'

M-a sunat și pe mine să merg să reziliez pentru că nu îi place de mine antrenorului”, a declarat și Jianu Ciprian pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!