A trecut pe la Steaua si Rapid, iar acum SURPRINDE in Liga 2! Pase senzationale din partea pustiului care viseaza sa joace alaturi de Messi

Pozitia din clasament a lui Sportul Snagov nu este reprezentativa pentru jucatorii clubului.

Sportul Snagov se afla pe penultimul loc in clasamentul Ligii 2, cu doar 9 puncte obtinute, insa rezultatele negative reprezinta cumulul schimbarirlor prin care a trecut clubul de la inceputul sezonului pana in prezent. Jucatorii Snagovului au tinut piept echipelor puternice precum Rapid, Petrolul sau UTA si au impresionat prin prestatiile lor din meciuri.

Adrian Dorobantu (20 ani) este mijlocas la Sportul Snagov si are un procentaj de 90% pase reusite in Liga 2, desi este debutant. De asemenea, Dorobantu a contribuit decisiv la 4 din cele 9 puncte obtinute de echipa, prin doua pase exceptionale, ajutandu-si coechipierii sa inscrie. Visul sau este sa ajunga in Liga 1, iar idolul sau din copilarie este Ronaldinho, dupa cum declara chiar el.

"Idolul copilariei mele a fost Ronaldinho Gaucho. Il priveam la televizor si imediat cum vedeam o schema, ieseam afara cu mingea si incercam sa il imit, pana imi iesea. Cel mai important lucru pe care l-am invatat urmarindu-l este sa te bucuri de fotbal. Facea fotbalul sa para usor si mereu era cu zambetul pe buze", a declarat Adrian Dorobantu.

"Specialitatea casei" sunt pasele filtrante. Nu de putine ori a pus in pericol echipa adversa cu executiile sale precise, rezultatul numeroaselor ore de antrenament. "Scanteia din banda", dupa cum il numesc cei de la Snagov si-a inceput junioratul la Sportul Studentesc, cand avea doar 7 ani, trecand pe la echipe precum CSA, Progresul Spartac sau Rapid.

Vezi AICI interviul complet.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT