Ca la Dinamo, la nimeni: „Sunt singurul jucător care a semnat rezilierea contractului cu mâna ruptă!”

Paul Batin Dinamo stefan cel mare Fotbal intern Paul Batin
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:24
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:45

Fostul jucător al lui Dinamo a dezvăluit că i s-a propus rezilierea contractului, chiar când trebuia să se opereze la mână. 

În ciuda problemelor financiare, Dinamo se luptă pentru accederea în play-off-ul eșalonului secund. Elevii lui Ovidiu Burcă (42 ani) ocupă locul 8 după 16 etape, cu 24 de puncte, și se află la 2 puncte pe poziția a șasea, pe care se află în prezent Gloria Buzău. 

Paul Batin, pus pe liber de Dinamo, chiar după ce și-a rupt mâna 

Din spusele lui Paul Batin (35 ani), situația la clubul din Ștefan cel Mare nu era roz nici în urmă cu 7 ani. Atacantul a mărturisit că a fost pus pe liber de Dinamo, chiar după ce și-a rupt mâna. Nefericitul eveniment s-a întâmplat la un meci cu FCSB, iar accidentarea a recidivat la antrenament. Numai că fix în ziua în care trebuia să efectueze intervenția chirurgicală, „câinii” i-au propus să semneze rezilierea contractului. 

„Am avut mâna ruptă după o ciocnire cu Rotariu, colegul meu de echipă, în timpul meciului contra Stelei. La un corner, pe o minge respinsă, am încercat să recuperez și ne-am ciocnit, mi-am prins mâna și am făcut fisură. La final, i-am zis medicului Bătineanu: 'Dochi, am mâna ruptă'. 'N-are cum!', mi-a răspuns el. Când am făcut radiografia, mare fisură! Mi-a pus-o în ghips.

Am făcut o alunecare la antrenamente, am pus mâna jos și mi-a recidivat, a trebuit să mă operez.

Nimeni nu știe asta. Sunt singurul jucător care și-a semnat rezilierea cu mâna ruptă. Mi-am ținut mâna cu celălalt braț și am semnat rezilierea cu Dinamo”, a declarat Paul Batin pentru gsp

Atacantul legitimat ultima dată la Metalul Buzau a bifat 4 meciuri pentru Dinamo, fără a marca vreun gol sau a oferi o pasă decisivă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!