Un fost jucător al lui Dinamo a dezvăluit că și-a mituit antrenorul pentru a-l include în primul „11”

Paul Batin Dinamo Superliga Fotbal intern Paul Batin
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 15:32
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 15:36

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de un fost jucător al lui Dinamo.

Paul Batin (35 de ani), fotbalist cu 190 de meciuri în Superliga, a dezvăluit că pe parcursul carierei sale s-a văzut obligat la un moment dat, să dea ștapă arbitrului pentru a prinde primul „11”.

„Nume n-o să dau niciodată! Am pățit-o pe propria piele. Au fost și situații în care-i dădeam direct banii antrenorului. Dar n-o să pronunț numele. Nu vreau să spun nici sume. El mi-a spus: «Îmi dai atâta», iar eu am spus «OK!». Asta a fost toată discuția. 10 luni de zile i-am dat, atât a durat chestia asta.

„Eu cred că mai sunt astfel de jucători și în ziua de astăzi!”

E un antrenor cu care n-am mai vorbit deloc de doi de zile. Când n-am mai fost bun și n-am mai putut să contribui, s-a terminat. Cât timp se întâmpla asta (n.r. - cât timp își plătea antrenorul pentru a-l titulariza), eram copilul lui. Eu cred că mai sunt astfel de jucători și în ziua de astăzi”, a spus Paul Batin, potrivit GSP.

Trecut în cariera sa pe la cluburi precum  UTA, CFR Cluj, Gaz Metan, Dinamo, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Chindia sau Doxa Katokopias, Paul Batin i-a avut antrenori, printre alții, pe Petre Grigoraș, Ion Moldovan, Vasile Miriuță, Ionuț Badea, Dorinel Munteanu, Mircea Rednic sau Leo Grozavu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!