Fotbal intern

Reactie de ultima ora la Steaua dupa anuntul ca Piturca vine manager general! Prima declaratie a lui Piturca

Vine sau nu Piturca manager la Steaua? Clubul si antrenorul dezmint informatia publicata azi de Fanatik.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 14:03
Data actualizarii: Miercuri 26 Februarie 2020, 18:25

UPDATE: 16:23: CSA Steaua a emis un comunicat prin care a tinut sa lamureasca informatia aparuta cu privire la faptul ca Victor Piturca ar urma sa vina la club.

"Referitor la informatiile publicate pe site-ul fanatik, in care se precizeaza ca Victor Piturca va fi manager general la Steaua, precizam faptul ca este o informatie falsa", se arata in comunicatul emis de catre CSA Steaua.


UPDATE 16:19 Piturca spune ca informatiile potrivit carora s-ar afla la un pas de CSA Steaua au la baza numai zvonuri si ca nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului.

"Sunt doar zvonuri ceea ce-mi spuneti. Nu am discutat cu nimeni. Nu se pune problema sa vin la Steaua acum", a declarat Victor Piturca pentru Fanatik.


Fostul antrenor al Craiovei, Victor Piturca, ar fi aproape de o revenire in fotbalul romanesc. Dupa ce initial apropiatii sai spuneau ca nu e tentat sa mai lucreze in Romania, Piturca si-ar fi dat acordul de a veni manager general la CSA Steaua. Anuntul e facut de Fanatik.

Piturca a avut mai multe discutii in ultimul timp cu generalii din Armata si in cele din urma si-ar fi dat acordul ca din vara sa preia functia de manager general al echipei. Piturca nu va fi antrenor, ci doar manager, intrucat se va merge in continuare pe mana lui Daniel Oprita.

Piturca ar fi interesat sa cumpere si un procent din actiunile clubului in momentul in care se va transforma in societate pe actiuni.

Modifică setările cookies