Steaua Fotbal intern

Anunt de ultima ora despre stadionul Steaua! Ce se intampla dupa anuntul ca un meci de rugby va fi primul jucat pe bijuteria de 100 de milioane de euro

Seful de la rugby, Alin Petrache, anuntase in mai ca un meci de rugby va deschide noua arena "Steaua".

Abel Lorin
Data publicarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 16 Iunie 2021, 15:41

Terminat inca din toamna trecuta, stadionul n-a gazduit pana acum niciun meci. Arena a fost folosita drept teren de antrenament pentru Macedonia si Austria, care au venit la Bucuresti sa joace meciuri la Euro.

AS47, asocitatie care sustine Steaua pe baza unui sistem socios similar celui din DDB, a anuntat printr-un mesaj postat pe Facebook ce se intampla cu arena care a costat aproape 100 de milioane de euro. Partidele de rugby pe care nationala Romaniei le va juca impotriva Argentinei (3 iulie) si a Scotei (10 iulie) vor avea loc in Stefan cel Mare.

  • BREAKING NEWS | Anunt de ultima ora despre stadionul Steaua! Ce se intampla dupa anuntul ca un meci de rugby va fi primul jucat pe bijuteria de 100 de milioane de euro

Primul meci de pe 'Steaua' va fi unul de fotbal, anunta AS47. Din informatiile www.sport.ro, clubul armatei cauta acum un adversar impotriva caruia Steaua sa joace. Nu este exclusa nici inaugurarea la un joc oficial din liga a doua sau din Cupa Romaniei in sezonul viitor.

Modifică setările cookies