BOMBA! Clubul care l-a inventat pe Hagi e in moarte CLINICA! Datoria de 1 milion de euro s-a facut de 9 ORI mai mare! Orasul e in carnaval, fanii plang:

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 August 2013, 18:37

	BOMBA! Clubul care l-a inventat pe Hagi e in moarte CLINICA! Datoria de 1 milion de euro s-a facut de 9 ORI mai mare! Orasul e in carnaval, fanii plang:

Farul Constanta este la un pas de faliment. Consiliul Judetean nu o mai poate ajuta, patronul Nedelcu nu mai vrea sa bage bani. La cativa kilometri, Mamaia petrece cu Mazare in carul alegoric.

Farul e echipa care l-a dat fotbalului pe Hagi. Nu e corect sa spunem ca 'Regele' nu ar fi ajuns niciodata un fotbalist urias daca nu erau constantenii, inca el a primit o sansa, acolo a primit increderea necesara pentru ca pustii sa nu mai fie copii.

Tot Farul e locul care a primit si meciuri de Liga 1, dar si locul in care Nationala a obtinut ultima mare calificare - cea de la EURO 2008, cand Goian inscria, mai mult din offside un gol decisiv in meciul cu Olanda, din preliminarii.

Acum, dupa ce patronul Bosanceanu a renuntat, iar clubul a fost preluat de un nou sef - Nedelcu - echipa moare. Pentru ca avea o suma de un milion de euro de recuperat de la Farul, primul patron astepta banii de la cel de-al doilea. Bine, erau, de fapt, 9 milioane, dar fostul sef renunta la 8, ca sa primeasca, cash, macar un milion de euro.

Pentru ca suma nu a mai ajuns la el, iar actul avea anumite clauze, Nedelcu si Farul lui au devenit datori la Bosanceanu cu un milion de euro X 9, ca asa era semnat.

Cum banii astia sunt chiar mai multi decat avea de recuperat Copos de la Rapid - in jur de 6 mil. - Nedelcu lasa clubul. Cum nici consiliul judetean nu poate plati pentru clubul fanion al Constantei suma de 9 mil. de euro, Farul va muri.

Anuntul va fi dat in cateva zeci de ore, alte cateva zeci de ore trecand de la momentul in care suma datorata de Farul a devenit de 9 mil.

Din acel moment incolo, echipa nu se va mai putea inscrie in Liga II, acolo unde juca in ultimii ani. Ca sa stim bine cum stam, trebuie spus ca stadionul din Constanta, nu mai poate fi nici el folosit pentru Liga I.

Toate astea in timp ce Sageata Navodari si Viitorul Constanta sunt in Liga I, competitie tot mai saraca la numarul de fani devotati. E simplu: nu prea mai au cu cine sa tina.

Farul intra astfel pe lista echipelor cu mii, zeci si sute de mii de fani de care s-a ales praful. In plus, putin mai departe, de stadion, la Mamaia, primarul Mazare face turism in carele alegorice, intr-un carnaval care tine o vara intreaga. In liga 1 si 2, carnavalul s-a incheiat de tot...

Si sa nu uitam ca:

- Hagi a jucat la Farul din 1978, cand avea doar 13 ani. Apoi, in 1983, a plecat la Sportul Studentesc, unde a explodat, ca talent

- Farul s-a infiintat in 1949, a jucat o finala de Cupa a Romaniei in 2005, una de Cupa Balcanica in 1966 si una de Cupa Intertoto in 2006

- i-a dat fotbalului pe Hagi, Zicu, Mara, Cristi Munteanu sau Grigoras.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT