"Blatter ar putea avea un ACT DE REVENGE fata de Romania!" Decizia luata de FRF care poate provoca un dezastru la nationala

Daca nu ne calificam la Mondialul din Rusia, s-ar putea sa mai asteptam inca 20 de ani ca sa ajungem la Mondiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 20:53
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 20:57

Mircea Sandu spune ca Blatter se va razbuna pe noi pentru ca Burleanu il sustine pe rivalul sefului FIFA la alegerile din mai.

Burleanu a anuntat ca Federatia il sustine pe seful Federatiei olandeze la alegerile FIFA. Romania s-a aliat cu Insulele Feroe, Belgia si Suedia ca sa-l dea jos pe Blatter.

"Blatter va castiga in proportie de suta la suta. Blatter, la 78 de ani, va avea act de revenge! In mod cert. S-ar putea la competitii organizate de FIFA sa ai de suferit", spune Mircea Sandu.
 
Blatter e seful FIFA din 98. Daca Popescu ar fi fost seful Federatiei, Romania l-ar fi sustinut pe Figo. Portughezul cu cea mai sexy sotie din fotbal candideaza si el la postul lui Blatter.

"Eu am fost in Comitetul Executiv UEFA si am adus in Romania finala Europa League si Europeanul din 2020" - spune Sandu.
 
"Poti sa pierzi Euro 2020 daca nu indeplinesti ceea ce ai angajat! Din pacate, cei de azi au distrus intr-o zi aproapte totul. Marlania, incompetenta... astea aduc deservicii. Nu mie... tarii", spune Sandu.

Modifică setările cookies