VIDEO EXCLUSIV Belodedici nu are milă de fotbaliștii din Liga 1 care acuză oboseala: „Ce să zică Real Madrid? Eu atunci gândeam mai bine!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2022, 00:01
Data actualizarii: Duminica 21 August 2022, 15:28

Miodrag Belodedici nu înțelege modul rapid în care obosesc jucătorii din campionatul României. 

Niciuna dintre cele trei echipe românești implicate în playoff-ul UEFA Conference League nu a reușit să obțină o victorie în tur. FCSB a pierdut cu Viking, în direct pe PRO TV și VOYO, 1-2, Universitatea Craiova a remizat la Severin cu Hapoel Beer Sheva, 1-1, în timp ce CFR Cluj a obținut un 0-0 pe terenul lui Maribor. 

Între timp, pentru a-i menaja pe jucători, LPF a decis ca cele trei echipe implicate în playoff-ul Conference League să beneficieze de o amânare în campionat, lucru pe care Miodrag Belodedici (58 ani) nu-l înțelege.

Fostul dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad este de părere că actualii fotbaliști din Superligă nu sunt determinați să-și testeze limitele și să sufere pentru a progresa. 

Belodedici: „Dacă nu muncești și nu simți greutate, nu o să știi niciodată cât poți să duci!” 

„Eu când eram obosit, atunci începeam să gândesc mai bine. Cât să mănânc, ce se mănânc, cum să dorm, cum să mă pregătesc. Când nu eram obosit mă gândeam la tot felul de tâmpenii, mă gândeam la altceva. Nu înțeleg. E bine să intrii într-o linie. Dacă intrii în linia asta de meciuri de miercuri-duminică te obișnuiți. Ce să zică Real Madrid? Ei ce au? Sunt făcuți altfel? Sunt la fel, nu? Trebuie să te descoperi.

Dacă nu muncești și nu simți greutate și nu suferi nu o să știi niciodată cât poți să duci, să te descoperi. Dar trebuie să muncești, să joci de două ori pe săptămână. Poți să te odihnești, te culci la prânz, noaptea dormi. Tot aud că sunt obosiți. Să joace din prima dacă sunt obosiți, dacă știu. Vine mingea, o dai din prima și ai scăpiat, nu te duci să alergă, să frânezi, să te ciocnești. Repede și din prima, dar să joci repede și din prima e foarte greu”, a declarat Miodrag Belodedici pentru PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!