Basarab Panduru FSCB mustata Panduru - FCSB Fotbal intern

Basarab Panduru, contrariat de ce a văzut la FCSB

Zimbru Chișinău - FCSB e în această seară (20:00), LIVE pe Pro Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 12:55
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 13:02

Între Gheorghe Mustață și conducerea celor de la FCSB a fost sezonul trecut o relație plină de frământări. Liderul fanilor și-a exprimat indignarea după ce Gigi Becali l-a lăsat să plece pe fostul antrenor, Edward Iordănescu, iar ulterior a avut și mesaje dure îndreptate spre câțivă jucători ai echipei, printre care Tănase și Oaidă. 

Mustață a revenit la sentimente mai bune față de echipa condusă de Anton Petrea, iar fanii au fost prezenți la Berceni, zilele trecute, la amicalul cu Sfântu Gheorghe, scor 6-0. Și, pentru că în această seară FCSB va juca la Chișinău, cu Zimbru, în al doilea meci-test al verii, lângă echipă a fost luat și Gheorghe Mustață. 

Fost mare jucător al Stelei, Basarab Panduru, acum expert TV, s-a arătat contrariat de decizia celor de la FCSB. ”N-am mai văzut ce face FCSB (n.r. că a plecat la Chişinău pentru meciul amical), că nici nu te duci pentru un mare meci, dar am înţeles că au aceeaşi tactică.

Nu prea departe de casă, multe antrenamente, dar să vedem dacă au înţeles ceva din începutul sezonului trecut. Şi acum au câştigat primul meci, cu 5 sau 6-0, anul trecut au avut doar victorii în amicale şi sezonul l-au început cu egaluri. (n.r. despre Mustaţă, care a coborât din autocarul echipei pe Otopeni) Nu-i normal, de ce? Că nu vrem noi să fie normal.

N-ai mai văzut, dar dacă ei asta fac înseamnă că asta cred ei că e cel mai bine. Putere mare sau galeria şi echipa e una şi aceeaşi. Eiaşa cred că e bine...”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

FCSB i-a transferat în această vară pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa, ambii fundași centrali. La echipa lui Anton Petrea a revenit și Haruț, care fusese împrumutat la FC Botoșani. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies