Rapid Cristi Sapunaru Valerii Moraru Fotbal intern

"Ati devenit penibili! Ati investit 2 mil la Rapid? Pai cum, ati platit salarii si la alte echipe?" Atacul lui Sapunaru la adresa lui Moraru

Cristi Sapunaru a iesit la atac la adresa lui Valerii Moraru, pe care il acuza ca a umflat sumele investite la Rapid ca sa dea bine.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 10:29
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 10:30

Sapunaru e suparat ca Draghia este indepartat de club pentru ca ar fi prieten cu fostul fundas din Giulesti si il acuza pe Moraru ca sumele pe care sustine ca le-ar fi investit la club pana acum ar fi "fabricate".

Sapunaru sustine ca si acum mai exista oameni care asteapta sa isi ia banii restanti, in timp ce jucatorii straini adusi in Giulesti au incasat salarii consistente.

"Am trait sa o aud si pe asta... Virgil Draghia nu mai este dorit la Rapid din cauza faptului ca este prieten cu mine sau mai bine zis ca in cele patru luni in care am activat la Rapid am fost considerat "impresarul" lui... Stimate domn Moraru si stimata doamna Moraru, ati devenit penibili... Incercati sa indepartati tot ce inseamna rapidist din echipa si mai nou vad ca indepartati si cam tot ce inseamna roman... Vedeti ca acest Draghia a stat un an la Rapid fara un leu primit (la fel cum au fost si cei din perioada Vio Moldovan), are de primit si acum banii pentru care si-a rupt oasele in Liga a II-a. Si cu bune si cu rele a pus umarul la promovare (singurul ramas neplatit din toti cei care au activat la Rapid in acea perioada... Nu ma refer la staff, ca si acolo sunteti repetent)..."

"Ati iesit in fata fanilor si ati spus ca ati investit la Rapid 2 milioane de euro... Pai ce ati facut domnu' Moraru, ati mai platit salarii pe la alte echipe? Ca la Rapid nu prea aveati cum sa bagati atatia bani... In afara de cativa straini care au castigat sume frumoase de la o echipa aflata in insolventa, romanii au fost cei mai prost platiti si aici nu ma refer numai la suma, cat si la data la care erau platit fata de straini... Nu erati in stare sa platiti salarii de 1000 lei catre angajatii clubului... Si aici ma opresc pentru astazi. Si asta nu e un pamflet si nu trebuie tratat ca atare", a transmis Cristi Sapunaru intr-o postare pe Facebook.

Modifică setările cookies